Categorii
Articole Mobilier

Reduceri de iarnă: scaune de luat masa

Scaunele sunt piese de mobilier importante. Pe lângă faptul că sunt unele dintre cele mai folosite lucruri din casa ta, acestea pot face sau nu stilul unei camere. Cu toate acestea, nu trebuie să cheltuiți o avere pe scaunul potrivit pentru casa ta.

Ca atare, iată o selecție aleasă cu cele mai bune oferte de scaune din vânzarea noastră de iarnă. Toate aceste scaune elegante sunt la preturi reduse, ceea ce înseamnă că veți iubi ușor și fără vinovăție.

Produsele prezentate le găsiți pe rimag.ro click aici.

Scaun de luat masa tapițat din catifea, Scaun Hilda Antique

Un scaun excelent pentru dormitor, tapițeria din catifea Hilda conferă spațiului tău un aspect modern șic. Spătarul curb și amortizarea creează un scaun confortabil, în timp ce picioarele subțiri de lemn și stilul general adaugă o notă de glamour modern de la mijlocul secolului.

Acest scaun cu accent din catifea este disponibil și într-o selecție de culori bogate și imprimeuri vibrante.

Scaun de luat masa din lemn Piramid

Combinând stilul vintage cu gustul contemporan, scaunul Piramid aduce o atmosferă retro în casa ta. Acest scaun de luat masa din catifea de culoare neagră are căptușeală confortabilă, linii rotunjite și picioare de metal aurii care adaugă o notă de farmec modern de la mijlocul secolului.

Acest scaun este ușor de stil cu cele mai multe scheme de design contemporane, funcționând cel mai bine în camerele de zi și sălile de luat masa.

Scaune bucatarie moderne, Scaun Fredo Black

Un scaun puternic și ușor, Fredo este un triumf al inovației. Acest design modern iconic de la mijlocul secolului este inspirat din scaunele școlare olandeze de epocă și este confecționat dintr-un metal rezistent, cu spătar și scaun tapițat din piele. Acestea pot fi denumite chiar și scaune dining tapitate.

Designul clasic și construcția excepțională a acestui scaun ușor de curățat îl fac adaptabil fără efort în interioarele contemporane.

Set 4 scaune Tabou Mint, scaune tapitate ieftine

Cu material textil și rama solidă gri, scaune living fac o declarație dramatică în sala de mese sau în camera de zi.

Aceste scaune ușoare sunt ușor de manevrat și creează un aspect de neuitat atunci când sunt asociate cu o masă albă sau un decor alb.

Scaune living din catifea, Set 2 scaune Geneve Rose

O abordare lină a mesei, scaunul Geneve este unul dintre cele mai populare scaune ale noastre. Cu forma sa elegantă, tapițeria moale din catifea și aspectul inconfundabil, este ușor de văzut de ce.

Disponibil într-un curcubeu de culori bogate, scaunul de luat masa Geneve are un spate curbat, cu detalii uimitoare matlasate, care îmbrățișează contururile corpului pentru o ședere confortabilă. Picioarele subțiri de metal aduc o atingere contemporană. Aceste caracteristici permit ca Geneve să devină un scaun care funcționează în toate interioarele.

Scaune de luat masa, standard, Scaun Merry

Pe baza designului anilor 1930 al lui Jean Prouve, scaunul standard din metal aduce o estetică simplă spațiului tău de locuit. Compus dintr-un scaun din lemn și un cadru negru, acest scaun se încadrează perfect în orice interior.

Acest scaun lateral funcțional prezintă o rafinament minimalist și este extrem de versatil. Funcționează ca un scaun de birou, un scaun de luat masa sau un loc de dormit.

Scaun de luat masa din lemn

O creație elegantă de lemn masiv , umilul scaun este o potrivire excelentă pentru sălile de sufragerie sau birourile de casă în stil modern sau de la mijlocul secolului.

Picioarele din lemn rezistente, conice și un cadru durabil, susțin un scaun și spătarul curbat care oferă un loc confortabil.

Scaun de masă din plastic, Carly Blue

Inspirat de designul modern de la mijlocul secolului, acesta este locul perfect pentru citit în sufragerie. Fotoliul Carly se dublează, de asemenea, ca un scaun elegant pentru masă, cu scaunul său profund, curbat, oferind un confort etern.

Scaunul de plastic este asortat cu picioare subțiri din metal pentru a aduce un aspect Carly scaun modern în orice cameră din casa ta.

Lasă un răspuns