Categorii
Articole Parchet

Parchet laminat în topul tendințelor

Ușor de instalat și ușor de întreținut, parchet laminat oferă consumatorilor opțiuni accesibile care oferă atât performanță, cât și stil.

Categoria de miliarde de dolari este influențată de preferințele consumatorilor pentru pardoselile rezistente la zgârieturi, impermeabile și conștiente de sănătate. Aceste beneficii oferă o experiență excelentă pentru copii și animale de companie.

Produsele prezentate le găsiți pe rimag.ro click aici.

Parchet laminat Alsapan Solid Bastide Oak 456

„Parchet laminat a sculptat o poziție frumoasă pe piața de acoperire a pardoselilor”. A declarat Travis Bass, vicepreședinte executiv de vânzări și marketing la Swiss Krono.

„Parchet laminat are aspectul pardoselilor din lemn tare, dar este mult mai accesibil, necesită o întreținere mai mică și este mai durabil. Odată cu dezvoltarea de opțiuni rezistente la umiditate și texturi și design-uri de suprafață mai profunde, mai bogate, parchet laminat oferă o opțiune mult mai ecologică, robustă și frumoasă pentru aspectul plastic al LVT [plăci de vinil de lux] și WPC [compozit din plastic lemnos]. „

Parchet laminat Egger Stejar Rillington închis EPL012

Păreri avizate despre parchet laminat

Mulți proprietari de locuințe consideră că parchet laminat este o alegere practică pentru spațiile de locuit. Iar producătorii continuă să privească tehnologiile laminate, precum și avansările din alte categorii, pentru a dezvolta produse care să depășească așteptările.

Parchet Laminat Egger Stejar Talland natur EPL114

„În următorii ani, va fi o presiune foarte mare pentru a dezvolta produse laminate care sunt cu adevărat impermeabile. Acest lucru este valabil mai ales acum că parchet laminat este în concurență cu o serie de alte categorii de produse, inclusiv LVT, WPC, nuclee rigide și alte construcții hibride.” A spus Katie Szabo, manager de produse, Tarkett.

Parchet laminat Tarkett Pilot Bombardier 504418007

Mohawk și-a dat startul în categoria parchet laminat impermeabile la începutul acestui an cu lansarea RevWood plus.

Inițiativa sa este un rebranding care își propune să ajute retailerii și consumatorii să privească categoria într-o lumină nouă. Aceasta este o opțiune de pardoseală care să ofere o suprafață rezistentă la stil, cu dantură, pete și zgârieturi, care este de asemenea impermeabilă.

Parchet laminat AC6 CL34 BerryAlloc BROWN CRACKED Aluminium Lock

„Am avut o mare reacție a consumatorilor, iar vânzările au evoluat cu asta”, a declarat Adam Ward, directorul principal al produselor Mohawk pentru parchet laminat și lemn.

„Caracteristicile impermeabile în pardoseală este o tendință foarte mare. Consumatorii răspund, iar repetițiile de vânzări sunt entuziasmate de piață și de modul în care caracteristicile impermeabile au reinergizat categoria.”

Parchet laminat Krono Original Floordreams Vario Rusty Barnwood K061

Mohawk a început să lanseze noile afișaje pentru dealeri în primăvara acestui an. Iar compania lucrează deja la noi imagini vizuale pentru a extinde colecția pentru a ajuta la creșterea penetrării în această categorie.

Parchet multistratificat Tarkett Tango STEJAR PERIAT ANTIQUE

Shaw și-a închis fabricația de parchet laminat anul trecut, ca parte a modificărilor pe care le-a observat în categorie – o cerere pentru schimbări vizuale rapide și progrese constante în tehnologii.

Parchet stratificat Tarkett Timber Frasin Earthquake 550176006

„Chiar dacă echipamentul nostru avea mai puțin de doi ani, a făcut parte din strategia noastră de a vedea cum putem ieși cu cele mai noi și mai mari tehnologii, pe măsură ce devine disponibil”. A spus Drew Hash, vicepreședintele Shaw pentru suprafețe dure.

Parchet laminat Alsapan Solid Medium 435 Jefferson

Drept răspuns, compania a optat pentru a-și aproviziona parchet laminat de la alți producători, majoritatea autohtoni, care ar putea oferi noi stiluri, tehnologii și pentru a răspunde fluctuațiilor cererii așa cum se întâmplă.

Hash a spus că în timp ce soldul vânzărilor de parchet laminat pentru Shaw pentru companie provine din centrele de acasă, compania înregistrează o mare oportunitate în afacerea de constructori unifamiliale, care a crescut constant în ultimele 18 luni.

Parchet PVC Arbiton Amaron GRANTS OAK

O parte din această cerere provine de la o schimbare a gândirii clienților în ceea ce privește sănătatea și starea de bine.

„Peste 50% dintre cei care remodelează sunt în căutarea unor opțiuni mai sănătoase pentru casele și familiile lor”, a spus Szabo. „Cu 90% din timpul petrecut în interior, emisiile reduse joacă un rol esențial în calitatea bună a aerului.”

Parchet laminat Alsapan Visual 512 White Fjord

Curățarea parchetului

Asthma & Allergy Foundation of America a înființat certificări care ajută consumatorii să-și dea seama care produse de pardoseală ajută într-adevăr la controlul alergenilor. Tarkett oferă astm certificat pentru astm și alergii prietenoase de la Fundația Astmă și Alergie din America.

Pentru ca pardoseala să îndeplinească standardele, pardoseala trebuie curățată cu ușurință și, ca urmare a curățării, reduceți alergenii. Ca urmare a curățării, nivelul de alergeni în aer trebuie să rămână scăzut. Iar compușii organici volatili (COV) trebuie să rămână sub niveluri sigure după instalare.

Parchet laminat Kronotex Robusto Right Oak Light D 4989

Culori ale parchetului laminat

Vizualele din parchet discutat continuă să se îmbunătățească. În acest an, culori parchet – tonuri reci și design-urile rustice sunt încă în tendință. În plus, opțiunile cu mai multe lățimi și mai multe lungimi oferă clientului posibilitatea de a crea stil personalizat.

„Continuăm să vedem că stejarul și culorile mai naturale sunt populare”, a spus Ward. „Nuanțele de gri sunt foarte mari și se aprind. Maro-ul spre negru și negru se aprind și ele, iar consumatorii vor să vadă detaliile din lemn.”

Parchet EGGER PRO Design Beton gri închis EPD017

Hash a menționat că, în timp ce White Oak este un vânzător major în rândul laminatelor Shaw, există încă o cerere pentru vizuale tradiționale de hickory și nuc și o notă de roșu revine la cerere.

Parchet EGGER PRO Design Metal bronz EPD019

„În perioade incerte ca acestea, oamenii caută familiaritatea în decorul lor, fie că atârnă fotografii vechi de familie, fie aleg mobilier și pardoseală”, spune Joe Amato, vicepreședintele de design rezidențial al Mannington.

„Amestecând aspectele clasice și cele moderne, am creat laminatul cu o anumită familiaritate – liniște, încredere constantă și… mult stil.”

Parchet EGGER PRO Design Stejar brut argintiu EPD002

Alege pardoseala laminată care rămâne la modă

Cu toții ne dorim case care să fie în pas cu ultimele tendințe în materie de design interior, dar în același timp să nu fim nevoiți să facem investiții anual. Acest lucru este valabil și pentru parchet laminat.

Criteriile principale pentru selecția lui sunt: calitatea, confortul, durabilitatea, costul și nu în cele din urmă aspectul. Produsul ideal este o pardoseală elegantă, care să dureze mai mult timp și care să rămână la modă și în anii următori.

Ce trebuie să reții este că în acest an imperfecțiunile și asimetriile sunt la mare căutare. Pentru a oferi personalitate și valoare unui spațiu optează pentru materiale reciclate, pardoseli cu aspect nefinisat sau un parchet cu un desen al lemnului cu noduri.

Parchet EGGER PRO Design Stejar cu crăpături fumuriu EPD007

Tipuri de parchet laminat

Deși piața a fost invadată de acest tip de parchet, trebuie acordată o mare atenție asupra calității acestuia.

Un aspect foarte important este grosimea laminatului. Grosimea trebuie aleasă în funcție de tipul de trafic al zonei în care este montat: casnic, mediu sau intens.

O alta caracteristică a acestui parchet o reprezintă sistemul de montaj al acestuia: click sau nut-feder. Nu în ultimul rând, un parchet laminat bun oferă confort și are un aspect cât mai natural.

Parchet EGGER PRO Design Ardezie multicoloră EPD018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *