Categorii
Articole Decoratiuni

Oglinda fier forjat și alte decoratiuni din fier forjat

Mobilitatea fierului forjat permite crearea de forme inovatoare capabile să transforme atât mobilierul cât și alte decoratiuni din fier forjat și să îl adapteze la medii și stiluri interesante.

Fierul forjat este din ce in ce mai popular, acest oțel face ca procesul de realizare a mobilierului să fie mai ușor și ne permite să putem da diferite forme și dimensiuni acestora.

Există pentru tine o variată gamă de produse: paturi din fier forjat, mese și scaune din fier forjat, comode și oglinda fier forjat, cuiere din fier forjat, rafturi si etajere din fier forjat, mobilier si decoratiuni interioare din fier forjat pentru baie, precum si diferite suporturi de flori, de sticle și lumânări.

Produsele prezentate le găsiți pe rimag.ro click aici.

Oglinda

Fier forjat la interior

Eleganta și rafinamentul mobilierului din fier forjat și mai ales oglinda fier forjat, fac ca acestea să se potrivească în multe stiluri ambientale, conferind un aer misterios și luxos.
Fierul este un material ce ia temperatura camerei unde este amplasat . Nu trebuie să gândim că fierul este folosit doar în afara casei.

Oglinda Aidan

Impact pozitiv cu o oglinda fier forjat la intrarea în casă

De la pași mici la intrarea în casă, chiar și o casă mică, olginda fier forjat aduce un impact mare spațiului chiar din interiorul ușii din față. Fie că stilul dvs. de decor este clasic, tradițional, contemporan, industrial sau eclectic, oglinda fier forjat și alte decoratiuni din fier forjat sunt ușor disponibile în toate aceste stiluri.

Oglinda Round

Tablou sau oglinda fier forjat in baie

Un tablou, o oglinda fier forjat sau alte decoratiuni fier forjat perete deasupra căzii din baie este o prezență neobișnuită, dar originala. Probabil lucrarea de artă îmbină utilul cu plăcutul, în condițiile în care metalul vopsit face față cu stoicism aburilor din baie, prin comparație cu o pictura clasică.

Oglinda Adeline
Suport prosoape Danny

Comodă cu oglinda fier forjat

Comoda cu oglinda din fier forjat, pentru casa ta sunt realizate de la cele mai mici elemente: frunze, flori, c-uri, s-uri, cercuri simple și melci.
Dacă mergi pe ideea de fier forjat în dormitor, ai scăpat de orice complicații legate de decorul acestei camere.
Fierul forjat se combină bine cu … orice. Așa că poți adăuga piese de mobilier neunitare și să creezi o camera care să reflecte personalitatea celor ce o folosesc. Dacă folosești fier forjat in dormitor (sau in orice alta camera din casa) îți oferi libertatea de a face orice fel de combinații de culori vrei.

Oglinda fier forjat și alte decoratiuni din fier forjat în living și dormitor

Fierul forjat se potrivește la fel de bine în sufragerie, și în dormitor. Există o mulțime de modele de paturi din fier forjat – pat cu baldachin, pat cu căpătâi din fier forjat, comode din fier forjat cu rafturi de sticlă, oglinda cu rama de fier forjat… toate acestea sunt menite să dea un aer special camerei în care te culci. „Dantela” de metal dă un aer liniștitor, așezat, și invită la visare. O lampă de căpătâi cu picior din fier forjat sau un lampadar din același material pot completa frumos tabloul.

Decoratiune Leaf M
Cuier Ovale
Oglinda

Decoratiuni interioare din fier forjat: obiecte pentru sufragerie

Fierul forjat dă un aer elegant sufrageriei. Culoarea sa neagră poate contrasta plăcut cu tapițeria albă a mobilelor sau cu albul pereților și tavanului. Poți alege draperii sau perdele în alb și negru, ca element unificator. În living, poți folosi măsuțe joase cu blat din sticlă și structură din fier forjat, sau canapele de tip banchetă, din același material. Pe pereți, sfeșnicele din fier forjat sau suporți din fier forjat pentru aplice vor da un aer elegant – la fel și un lampadar din același material.

Aplica de perete Tino Black
Banca Finchwood Brown, cu multe perne moi si colorate va fi unică

Siguranță

Piesele noastre proiectate de calitate sunt obiecte ce pot fi făcute cadoul ideal și completează orice design interior.
Cum rugina este cel mai mare inamic al fierului forjat nu trebuie să iți faci probleme întrucât pe piață există numeroase soluții cu ajutorul cărora poți să cureți și să protejezi elementele din fier forjat.

Oglindă

Decoratiuni fier forjat perete (de cele mai multe ori, perete alb)

Decorând un perete anost cu o astfel de decoratiuni fier forjat perete veți da un plus de originalitate și caracter designului interior din acea încăpere.
Design-ul care folosește fier forjat este mereu în schimbare în funcție de tendințele actuale: poate fi floral sau minimalist modern, tradițional sau inovator, organic sau geometric. Din moment ce fierul forjat este prelucrat în întregime manual, acesta poate fi incorporat în diferite stiluri de decorare: clasic, tradițional, contemporan si chiar minimalist. Fierul forjat poate fi delicat , aerisit ornamental dar și masculin și puternic prin prisma elementelor de metal, păstrând în același timp o nota de rafinament.

Cuier Charon One

5 sfaturi de utilizare a fierului forjat în locuința dvs.

  1. Daca v-ați decis să utilizați fierul forjat în decorarea casei cel mai bine este să creați un ansamblu de elemente. O singură piesă din fier forjat în locuință va părea nelalocul ei.
  2. Trebuie să luați in considerare mărimea casei pentru a nu îngreuna spațiul locuinței.
  3. Toate decoratiuni interioare din fier forjat din casă trebuie să fie făcute în același stil. Dacă ați așeza un candelabru în stil baroc într-o cameră decorată minimalist în cel mai fericit caz veti obține un stil eclectic de amenajare. Însă de cele mai multe ori rezultatele sunt variante mai puțin fericite.
  4. Elementele din fier forjat ar trebui atent selecționate și bine gândite pentru a nu crea impresia de absurd sau grotesc.
  5. Decoratiuni interioare din fier forjat oferă ocazia să vă creați un spațiu exclusivist, iar alături de o bună documentare în prealabil și puțin studiu al unor interioare asemănătoare veți putea crea un decor minunat atât în interior cât și în exterior.
Candelabru Forgia Six

Concluzie

Pentru noi, sunt oglinda fier forjat este foarte practică. Sunt lucruri pe care le vezi în fiecare zi. Oglinzile sunt oarecum similare cu ceasurile. Petreci mult timp uitându-te la ele, astfel că merită să cumperi ceva ce îți place și care va îmbogăți decorul casei tale.
Atunci când cineva trece pragul casei voastre să le rămână întipărit în minte, cum că fierul poate arăta bine și la interior.
Sperăm că vi s-au părut interesante aceste fotografii cu decoratiuni interioare din fier forjat și că le veți distribui și prietenilor voștri care apreciază decorurile interioare stilate și elegante.

Ceas de masa Old Town Double

Lasă un răspuns