Categorii
Articole Decoratiuni Articole Mobilier

Mobilier din fier forjat si lemn la interior si la exterior

În primul rând, trebuie să cunoaștem faptul că „actual” nu înseamnă mereu „de ultimă generație”.
Tendința în decorarea interioarelor tinde spre folosirea unor piese cu design deosebit, unicat, ultra sofisticat. Însă, în orice interior contemporan, o piesă de factură retro își va găsi cu ușurință locul și funcționalitatea. Dacă este să vorbim despre ce e la modă, primul lucru de care ar trebui să aducem aminte este mobilierul restaurat sau realizat din materiale reciclate. Consumerismul este boala acestui secol, așa că orice tentativă de combatere a acestuia, este binevenită.
Având în vedere că prelucrarea fierului forjat este una manuală, mobilier din fier forjat si lemn poate fi încorporat în diferite stiluri de decorare: clasic, industrial, Lodge, high-class, contemporan, mediteranean, spaniol, rustic și chiar minimalist.

Etienne White

Noțiuni introductive despre mobilier din fier forjat si lemn


Liniile curbe, feminine în mobilier din fier forjat si lemn sunt de obicei observate la stilurile victorian şi rustic francez. Acest tip de mobilier din fier forjat si lemn natural oferă o eleganță atemporală unei case. Fierul forjat este folosit ca material de fabricaţie de secole oferind până astăzi, sau mai ales astăzi, o lume a artei vechi care nu se va demoda niciodată.

Toate elementele trebuie să fie atent selectate și plasate. Dacă folosiţi prea multe piese din fier forjat, casa va arăta grotesc și absurd. Fierul forjat este o caracteristică minunată cu care se poate crea aproape orice în designul interior, dar și în cel exterior.

Set 4 ustensile pentru semineu si suport Winter

Mobilier din fier forjat si lemn la interior

Mobilierul folosit pentru a decora interiorul camerei include dispozitive de fixare din fier, mese si scaune din fier forjat cu lemn, sfeşnice, suporturi pentru reviste și rafturi de perete sau suporturi pentru prosoape. Se poate alege, de asemenea, dintr-o gamă largă de candelabre, sculpturi, cuiere, tablouri precum și stative pentru plante.

Cuier Cupid Five

Printre piesele mobilier mai greu, se numără paturile cu baldachin din fier forjat, scaune fier forjat cu lemn sau rafturile pentru haine, care adaugă un farmec aparte întregii case. De fapt, există câte un obiect din fier forjat, fie el piesă de mobilier sau element decorativ, pentru fiecare colț interior al casei.

Etajeră
Suport pentru lumânare Lizarden

Patul de fier forjat

Patul poate fi atât o piesă clasică şi romantică dar şi una cu caracter, pe calitatea căreia puteţi conta mulţi ani de-acum înainte. De ce credeţi că paturile originale din fier forjat au ajuns să fie transmise de la o generație la alta? Pentru că pur și simplu pot dura pe tot parcursul vieții şi chiar mai mult de-atât. Patul de fier forjat este potrivit cu aproape orice temă de design interior.

Noptiera Florence

Mese si scaune din fier forjat si lemn pentru interior

Fotoliile de luat masa din fier forjat și o masă potrivită ascunsă sub fața de masa de galben însorită sunt încântătoare și o dimensiune perfectă pentru această bucătărie de inspirație italiană. Măsurarea atentă și apoi alegerea unei mese și scaune din fier forjat care să se potrivească bine și care să permită o mișcare confortabilă vor ajuta la crearea unei mese de luat masa sau a unei bucătării care se simte perfect echilibrate.

Adăugarea unei mese din fier forjat poate adăuga personalitate unei camere de zi sau oricărei alte încăperi din casă. Mesele din fier forjat vin într-o varietate de dimensiuni, stiluri și opțiuni de top. Puteți selecta dintr-o serie de finisaje în partea de sus din lemn, sticlă, tipuri de piatră sau chiar din incredibilul şi unicul cupru. Tipurile acestei piese de mobilier includ măsuţe de cafea, mese consolă, mese laterale, mese de colţ, mese de bar și mese de cină.

Masuta de cafea Stil Metal Ferforje

Mobilier bucatarie fier forjat


Bucătăria este un loc minunat în care puteţi adăuga avantajele mobilier din fier forjat si lemn – decorative și funcționale ale unor etajere, rafturi suspendate sau suporturi de pâine şi sticle de vin din fier forjat.
Acestea din urmă pot fi şi ca atare dar şi de perete. Rafturile suspendate sunt piese extrem de decorative și funcționale, mai ales într-o bucătărie. Există disponibile rafturi pentru ustensile sau vase care includ corpuri de iluminat decorative.

Multe bucătării înguste au toate blaturile și aparatele de-a lungul unui perete orientat către un perete gol pe cealaltă parte. Într-un astfel de caz, ar funcționa o bară contra înălțimii suficient de mare pentru a găzdui un trio de scaune.
Aici este o idee inteligentă pentru un spațiu neutilizat la capătul unui dulap. Pur și simplu extindeți blatul pentru a crea un loc de luat masa pentru doi.

Elemente decorative din fier forjat

Elementele decorative executate din fier forjat au fost încă de la bun început adevărate opere de artă.
Aveţi un perete deschis sau gol, care pur și simplu nu arată bine? Utilizați obiecte decorative de perete din fier forjat pentru a-l condimenta! Arta de perete este disponibilă, de asemenea, în mai multe forme, inclusiv, rame de fier, oglinzi, ceasuri, și aplice, cuiere decorative de perete și rafturi pentru haine care pot adăuga un plus de frumuseţe unui perete gol, plus că sunt extrem de funcționale.

Candelabru Forgia six
Aplică de perete Camelot
Ceas de perete


Toate obiectele din fier dintr-o casă ar trebui să aibă același stil. Dacă agăţaţi un candelabru în stil baroc, iar restul camerei îl veţi păstra în stil minimalist, interiorul va arăta probabil mai degrabă ciudat şi plin de amatorism. Totuşi ar fi mai bine să nu aduceţi suficiente obiecte decât să exagerați.
Pentru un cadru rustic apelează la figurine și decorațiuni de perete sau cuiere cu elemente ce amintesc de mediul rural, cu aspect neglijent, vechi, care să exprime o atmosferă relaxată ce amintește de casa bunicilor.

Oglindă
Etajeră

Mobilier din fier forjat si lemn la exterior

Lăsați imaginația să se joace cu multitudinea de elemente decorative pe care le avem la îndemână pentru a defini stilul potrivit personalității tale. Nu ar trebui să existe limite în ceea ce privește decorarea spațiilor exterioare cu mobilier din fier forjat și lemn.
Dacă aveți o grădină minunată puteți să-i sporiţi frumuseţea utilizând obiecte de decor pentru grădină din fier forjat. Există porţi, copertine, garduri, corpuri de iluminat, ansambluri de bare pentru ferestre, set mobilier terasa fier forjat si lemn, jardiniere, bănci şi multe alte asemenea obiecte din fier forjat. Lampadarele din fier forjat, de exemplu, au propriul lor aspect exclusiv, care creează o ambianță frumoasă în grădină.

Set mobilier pentru exterior 3 piese


Mobilierul din oțel sau fier forjat atinge un aspect clasic, cu o construcție puternică și durabilă. Este greu și rezistent, dar va trebui să picteze periodic. Poate fi greu, astfel încât să nu fie mișcat cu ușurință în grădină, ceea ce nu este bine, deoarece nu trebuie să fie depozitat în interior – nu îl așezați direct pe gazon, deoarece nu veți putea să cosiți cu ușurință sub el. Acest tip de mobilier din fier forjat si lemn are nevoie și de perne pentru confort.

Scaun pentru exterior Etienne White

Set mobilier terasa fier forjat

În primul rând, trebuie subliniat faptul ca un asemenea set, dacă este format dintr-o masă și numai două scaune, se pretează atât teraselor cât si balcoanelor, fapt extrem de important. Puțini dintre noi au șansa de a locui la casă și tocmai ni se demonstrează că acest lucru nu e mereu un impediment când vine vorba de un element decorativ prețios și deosebit.

Set masa si 2 scaune pliabile pentru exterior Finchwood Brown


Partea si mai interesantă este că acest ansamblu arată fantastic și in interiorul casei, atât în living cât și in dormitorul matrimonial, pe post de măsuță de cafea.
Scaune fier forjat cu lemn, pe timp de iarnă pot deveni parte integrantă a decorului dormitorului.

Set masa si 2 scaune pliabile pentru exterior Finchwood Cream

Avantaje mobilier din fier forjat si lemn

Fier forjat: mobilierul din fier forjat este perfect pentru o mică grădină sau verandă care este proiectat într-un stil la modă. Sunt durabile și rezistente, dar au nevoie de grijă pentru a se asigura că nu sunt afectate de vreme. Puteți alege dintr-o varietate inclusiv de scaune, șezlonguri și mese realizate cu fier forjat pentru grădina dvs.

Masa pentru exterior Etienne Taupe


Acest tip de mobila gradina oferă un aspect modern. Se știe că sunt puțin costisitoare decât mobilierul din terasă din lemn. Întreținerea periodică se adaugă și cheltuielilor sale.
În cea mai mare parte a sezonului de iarnă este necesară mai multă îngrijire și protecție pentru mobila gradina. Produsele din plastic și foioase sunt necesare mai puțin îngrijire și protecție. Dar, produsul din metale și rășinoase are nevoie de mai multă grijă și atenție.

Banca pentru exterior Finchwood Brown

Înainte de a planifica ceva, ar trebui să fiți sigur că aveți clar ce spațiu aveți. Trebuie să măsurați spațiul disponibil pentru mobila gradina, care vă va ajuta să planificați eficient pentru alegerea celor mai bune mese si scaune din fier forjat care să se potrivească corect.

Set de mobilier din fier forjat si lemn sunt cea mai bună opțiune pentru a construi un spațiu primitor pentru a vă bucura de grădina dvs.
Dacă doriți să vă faceți grădina drept cel mai relaxant spațiu al casei dvs., atunci explorați confortabil, scaune și șezlonguri relaxante. Aceasta va fi o combinație ideală pentru relaxare în zilele însorite leneșe. Dacă doriți să adăugați o aromă tradițională pentru spațiul dvs. în aer liber, atunci bancurile și arborii oferă o combinație frumoasă pentru a vă bucura de soarele din grădina dvs.

Scaun pentru exterior Etienne White

O alternativă ieftină, mobila gradina din lemn

Mobilierul din terasă din lemn este o alegere atractivă care se îmbină bine într-un cadru de grădină, dar necesită un tratament regulat cu un conservant. Alegeți un lemn rezistent la intemperii, cum ar fi cedru, tec, lemn roșu sau chiparos.

Masuta pentru exterior Allis Green

Concluzie

Una peste alta, cel mai important aspect al amenajării actual este acela de a va regăsi în piesele de mobilier din fier forjat si lemn pe care le alegeți. Nu vă luați după prieteni sau vecini, numai pentru că locuința lor arată fără cusur. S-ar putea ca în cazul dumneavoastră să funcționeze cu totul altceva. Ceva mult mai simplu și mai facil de procurat!
Evident, trebuie să avem grijă să asigurăm un echilibru stilistic spațiilor pe care dorim să le amenajăm, altfel riscăm să ne trezim înconjurați de o junglă de metal.

Scaun pliabil pentru exterior Marine Club

Lasă un răspuns