Categorii
Articole Decoratiuni Articole Mobilier

Mobila fier forjat si accesorii, mereu la modă!

Mobila fier forjat oferă o nuanță aparte interiorului fiind impunător. Adesea oferă și farmec unui salon sau dormitor, chiar și unei grădini de vară. De asemenea, oferă senzații nebănuite de lux și rafinament, eleganță care rezistă în timp. În funcție de gusturile fiecărui client, acestea pot fi clasice sau moderne, romantice sau minimaliste. Putem adăuga orice nuanță de vopsea și patină pentru a face ca obiectele produse să se asorteze cu restul decorațiunilor din interiorul sau exteriorul locuinței dumneavoastră.

Masa Reyna Grey

Mobila fier forjat poate să fie mereu o bună și înțeleaptă decizie de viitor. Fierul forjat are un trecut lung și interesant, fiind util atât pentru a face mobila din casă cât și pentru decoratiuni fier forjat. Se poate spune că unele din stilurile de design avangardiste au ajuns la actualul nivel de expresivitate tocmai datorită originalelor combinații de forme și culori pe care le oferă acest tip de material, fierul forjat.
Mobila fier forjat: accesorii șemineu, canapele și bănci, mese si scaune din fier forjat, oglinzi, ornamente, paturi, rafturi, suport ghivece, lumânări, flori, umbrele și cuiere.

Produsele prezentate le găsiți pe rimag.ro click aici.

Accesorii fier forjat pentru șemineu

Pentru utilizarea unui șemineu în afară de lemn avem nevoie și de un set de accesorii care să ne ajute să putem face, întreține și asigura focul în interiorul lui. În acest sens venim cu câteva soluții și modele reprezentative care aduc stil și eleganță lângă șemineul dumneavoastră.

Set 4 ustensile pentru semineu si suport Winter

Rafturi fier forjat

Toată lumea are prin casă diferite spații și obiecte care necesită rafturi. Venim în sprijinul tuturor cu idei și soluții estetice foarte deosebite pentru crearea unor spații frumoase cu mobila fier forjat, eficiente și plăcute vederii rafturi din fier forjat.

Etajeră de colt Galipo
Etajeră cu lavoar Le bain

Canapele și bănci fier forjat

Canapelele și băncuțele din fier forjat pot fi folosite atât pentru interiorul cât și pentru exteriorul casei și curții dumneavoastră. Mobila gradina ar putea beneficia de o mare varietate de perne care asigură confortul dumneavoastră. Cu o atenție deosebită la detalii, încercăm să evidențiem artisticul acestor obiecte care să atragă dorința tuturor de a se relaxa în ele, dar și mândria de a fi aparținătorii lor.

Banca Finchwood Brown

Mese si scaune din fier forjat

Există o gamă foarte bogată doritorilor de frumos și artă care să pună în valoare noblețea fierului forjat în cele mai diferite moduri. Chiar și cel mai sofisticat client poate alege un set mobilier terasa fier forjat sau grădina sa, chiar și pentru salonul său care să atragă dorința de relaxare sau servire a mesei/cafelei în orice perioadă a zilei.

Set masa si 2 scaune pliabile pentru exterior Finchwood Brown

Suport umbrele si cuiere fier forjat


Există o serie de modele de suporți lumânări și flori din fier forjat existente, care sperăm să vă încânte și să vă facă dornici de a le achiziționa spre a vă face locuința cât mai deosebită.
Pentru acele perioade din an în care suntem nevoiți să folosim umbrele și haine groase spre a ne proteja, vă oferim câteva soluții la care puteți opta pentru a evita deranjul din casa dumneavoastră vă punem la dispoziție o serie de suporți umbrele și cuiere din fier forjat.

Suport pentru hartie igienica Hearts
Valet Chain
Suport pentru umbrele Tabitha
Suport pentru umbrele Romantic Line
Cuier Cupid Five

Mobila gradina

Mobila fier forjat gradina reprezintă piesele care definesc tabloul complet al casei si al grădinii. Dacă până acum interiorul casei a reprezentat centrul interesului, a venit sezonul perfect pentru ca gradina să intre în prim plan. Îți dorești o gradină superbă în care să te liniștești după o zi dificilă sau să faci un grătar sănătos cu prietenii? Nimic mai simplu! Ai nevoie de câteva piese de mobilier de exterior confortabile și la preturi avantajoase.

Set masa si 4 scaune pentru exterior Victory Red

Mese și scaune din fier forjat, de grădină

Mese si scaune din fier forjat sunt rezistente și durabile. Ele necesită o îngrijire periodică (șters, lăcuit, vopsit) pentru a-și menține calitățile. Acest tip de material este versatil și poate fi utilizat sub diferite forme și în combinație cu diferite alte materiale. Mesele și scaunele din acest material, în funcție de mărime și model, prețuri set mobilier terasa fier forjat pot diferi.
Pentru eleganță și o notă romantică alege o măsuță cochetă cu două scaune din fier forjat.

Un set mobilier terasa fier forjat trebuie să fie 100% funcțional. Degeaba arată frumos, dacă sunt sensibile la ploi, sau la razele puternice ale soarelui ori dacă nu le poți depozita într-un spațiu mai mic pe timp de iarnă.

Mobilitatea este la fel de importantă. De aceea mobilierul nu trebuie să fie greu, dar stabil, să nu îl ia vântul, dar și ușor de mutat dintr-o parte în alta.
Dacă ai nevoie de o masă pe care să o așezi într-un loc intim și la care să stai să bei cafeaua/ceaiul în liniște, să citești eventual, alege o măsuță mică pentru două persoane, cu două scaune comode și asortate. Masa cu scaune îți va fi de folos și atunci când simți nevoia să lucrezi în aer liber și ai nevoie de un loc unde să îți așezi un laptop. Poți opta pentru o măsuță de cafea cu scaune pe măsură sau pentru un set cu înălțime normală, ca pentru dining.

Set masa si 2 scaune pliabile pentru exterior Finchwood Cream
Masa Rex

Mese si scaune fier forjat cu lemn

Mese si scaune fier forjat cu lemn sunt rezistente și elegante. Au o durată de viață lungă și se integrează ușor în orice stil de grădină, indiferent că este modernă, vintage sau clasică. Lemnul este printre cele mai utilizate materiale la fabricarea pieselor de mobilier de interior sau de exterior. Rezistența, durabilitatea și aspectul plăcut fac ca acest material să fie preferat atât de producători cat și de clienți. Dar dacă vrei să beneficiezi de toate avantajele unei mese cu scaune fier forjat cu lemn trebuie să te pregătești pentru un preț pe măsura calităților deosebite.

Masa Bistro Loft
Scaun pliabil pentru exterior Wige

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *