Categorii
Articole Decoratiuni

Decoratiuni vaze – idei de cadouri – modele noi și handmade

Florile sunt iubite de toată lumea și reprezintă un simbol al prospețimii și frumuseții naturale. În materie de decorări interioare, este simplu și ușor să apelezi la decoratiuni vaze și flori pentru a lumina și împrospăta cu minim de efort un decor. Trebuie să ții cont de câteva sfaturi a te bucura timp îndelungat de decorul rezultat.

Vaza este una dintre cele mai versatile decorațiuni. Vaza perfectă este o combinație între funcționalitate și felul în care arată. Aspectul poate fi spectaculos! Dacă ești în căutarea unui obiect decorativ care să completeze casa sau vrei faci un cadou care să se remarce, am gândit o listă cu modele superbe. Creativitatea este la loc de cinste!

Decoratiuni vaze dau o notă aparte spațiilor din casa ta și sunt extrem de practice. Poți alege vaze din sticlă transparentă, în stil minimalist. Sau poți alege vaza mare de podea. Există și variante colorate, pline de viață.

Articolele prezentate le găsiți pe rimag.ro click aici.

Vază ceramică

Noțiuni generale despre decoratiuni vaze

Decoratiuni vaze există aproape în orice mărime/dimensiune. Încercați să găsiți o perechea perfectă spațiului gol din casa dvs.
Acestea se pot face din materiale simple cum ar fi sticlă transparentă sau colorată, fie din ceramică sau plastic. În jurul sticlei se învârte un domeniu spectaculos de creație și inovație.
Decoratiuni vaze pot acea atât forme simple, cât și forme speciale, chiar abstracte.
Culorile – poți opta pentru orice culoare vrei, atât timp cât ții cont de design-ul casei.

Decoratiune cu vaza Cactus Double Blue
Vaza Bailey Red
Vaza Arabesq – ceramică

Ce rol au decoratiuni vaze

Salvează bugetul

Poți face o surpriză persoanei iubite sau unei femei din viața ta, mamă, soră, cumnată, colega etc alegând una dintre aceste decoratiuni vaze. Putem face cadouri cu ocazia zilelor speciale din luna martie sau la diverse ocazii, aniversări.
Aceste decoratiuni vaze pot fi însoțite de un buchet de flori naturale. Totuși, există și vaze decorative cu flori artificiale.

Vaza Peacock

Baia ta poate avea o senzație de prospețime

Pentru baie recomandăm alegerea de ghivece cu flori sau decoratiuni vaze mici, colorate cu efect plăcut! Poți alege și o vază înaltă, pentru a da senzație de spațiu. Diminețile tale ar deveni o plăcere! Tot o vaza mare de podea te poate salva și pe holul de lângă baie!

Vaza Champagne

Ajutor la pofta de mâncare

Decoratiuni vaze își pot găsi locul chiar și în bucătărie. Sunt recomandate pentru orice bucătărie în care iau naștere arome și preparate proaspete. Avem chiar o recomandare specială pentru această cameră a casei, lavanda. Culoarea și mireasma vă place oricui!

Vaza Floral

O vază va salva colțul la care nu ajunge lumina

Nimic nu se compară cu lumina unei zile într-o casă, dar nu toate colțurile casei noastre primesc lumină naturală. Un aranjament floral poate să scoată din umbră acel colț și să îl facă vedetă. Poți opta pentru vaze înalte cu flori artificiale atunci când nu există flori naturale.

Vaza, dimensiuni: inaltime 76 cm/diametru 13.5 cm
Vază

Ce faci când te-ai plictisit de decoratiuni vaze ,,îmbătrânite”?

Primul lucru și foarte important! Pentru cei care nu au timp să schimbe periodic florile, se poate opta pentru un buchet din flori decorative. Acele flori artificiale care, în prezent, multe dintre ele sunt chiar de bun gust. Au avantajul că nu se ofilesc și economisesc timp, energie și, desigur, bani.

Vaza Agal Smooth – potrivită pentru flori artificiale sau uscate
Vaza Diane M

Arta de a transforma o vaza in ceva inedit – vaze decorative handmade. De multe ori, este suficient să iei o pensula în mană și să o revopsești. Poti avea o activitate cu copiii, iar astfel distracția este asigurată pentru întreaga familie. Sunt multe idei si tot ce ai nevoie aici este puțină îndeletnicire și creativitate.

Vază, în stoc

Materiale textile pe vechile decoratiuni vaze – daca te-ai plictisit de design-ul lor simplu atunci poți să le îmbraci în material textil colorat. Vei putea observa o schimbare uluitoare și vei putea să te bucuri de design nou. Astfel vechile vaze vor deveni vaze decorative handmade.

Toate cele 4 modele sunt de vânzare
Vaza Alta

Decoratiuni vaze diverse alte materiale aplicate – pentru a da o nota de eleganta sau sa transformi o vază obișnuită, simplă într-un model spectaculos nu ai nevoie de prea multe ustensile. Iată câteva exemple. La următoarea plimbare în pădure sau la mare poți să aduni scoici sau diverse alte materiale naturale pe care să le lipsești efectiv pe vaze acasă. Sau ai o brățară ruptă sau păstrezi pandantive, la fel, le poți lipi pe decoratiuni vaze.

Vază

Decoratiuni vaze joacă un rol important în decorul oricărei încăperi, indiferent de stilul de design interior adoptat. Ele oferă personalitate casei tale!

Vaza decorativa – Produsul are finisaj cu aspect antichizat

Lasă un răspuns