Categorii
Articole Decoratiuni

Decoratiuni pentru el și pentru ea – cadouri de Valentine’s day!

Găsirea cadoului perfect pentru Ziua Îndrăgostiților poate fi complicată – ar trebui să fie sentimental?
Înțelegem și, prin urmare, am simplificat o parte a tradiției de Valentine’s day. Trebuie doar să citiți acest articol cu cadouri pentru el și cadouri pentru ea. Am ales decoratiuni pentru cadouri de Valentine’s day.

Produsele prezentate le găsiți pe rimag.ro click aici.

Decoratiune de perete

Ziua Îndrăgostiților sau Valentine`s Day este un prilej de bucurie pentru toate cuplurile. Iubirea merită sărbătorită în fiecare zi, însă această ocazie ne face să ne bucurăm și mai mult de persoana iubită, ne aduce aminte că viața este frumoasă.
Partea dificilă urmează când trebuie să găsești cadoul perfect. Decoratiuni casa ieftine ar putea fi cadoul ideal. Au prețuri accesibile și vor rămâne în casa voastră pentru mult timp.

Pentru ea, decoratiuni interioare și alte cadouri

Decoratiune Thoughtful

Cutii, casete și suporturi bijuterii

Femeile sunt mari iubitoare de bijuterii, acest lucru este indiscutabil. Accesoriile pentru bijuterii sunt extrem de apreciate. Poți opta pentru o cutie de bijuterii cu model floral, care va aduce prospețime spațiului, pentru o casetă de bijuterii elegantă, sau pentru un suport de bijuterii inedit.

Cutie pentru bijuterii Lillith Tall
Suport pentru bijuterii Utrone

Paravan

Paravan – piesă de mobilier ideală pentru delimitarea spațiilor mari. Paravanele sunt decoratiuni interioare vintage superbe și de efect pe placul femeilor.

Paravan Mandalas
Paravan Hopper

Rame foto

Rame foto – decoratiuni pe care femeile le iubesc. Femeile sunt sensibile, care țin foarte mult la amintirile plăcute. O ramă foto este un cadou elegant, apreciat de reprezentantele sexului frumos.

Rama 12 fotografii Mix
Rama 8 fotografii cu ceas Olly

Mobilier de interior cu aspect feminim

Îi poţi dărui şi un fotoliu colorat, dar mai scump, dar util pentru o persoană pe care o îndrăgeşti nespus. Vă va colora decorul şi îi va stimula latura creativă, iar tu o vei vedea zâmbind de fiecare dată.

Fotoliu Bertha
Fotoliu Malik Big

Corpuri de iluminat și veioze

Veioză pentru colțul ei de citit este o decoratiune dormitor. Cu siguranţă îi vei pune zâmbetul pe buze cu un dar pe care nu îl va uita niciodată. Adaugă o carte în acel cadou și vei fi apreciat.

Lampă Karina
Lampă Candle Gold

Oglinda perete living sau hol

Dacă te inspiră cu ţinute bine alese, zi de zi, dacă te surprinde cu alegeri inspirate, cu străluciri discrete și sste mereu la modă, în ton cu cele mai noi tendinţe, atunci îi poţi dărui cu încredere o oglindă rafinată, cu ramă ornamentată cu rafinament, poate fi pusă printre decoratiuni perete living.

Decoratiune cu oglinda Evan
Oglinda Angel

Alte decoratiuni cu folos pe care le poți face cadou sunt perne decorative

Arătați că vă pasă de somnul persoanei iubite și surprindeți-o cu o perna confortabilă. Poate fi chiar un cadou pentru amândoi, un set. Veți realiza că ați făcut și o investiție bună pe termen lung.

Set 2 perne decorative Candy 45×45 cm
Set 2 perne decorative 45×45 cm

Stickere sau tapet pentru dormitor

De Valentine’s Day, decorați-vă dormitorul cu ceva stickere sau tapet.

Tapet Alabaster Garden 280×400 cm
Tapet Oriental Wings 280×400 cm

Lenjerie de pat

O lenjerie poate însemna și ceva intim, până la urmă este obiect care este împărțit cu succes de doi oameni care se iubesc. Tocmai de aceea, nu ai cum să dai greș oferind cadou persoanei iubite o lenjerie confecționată din materiale fine cum ar fi bumbacul satinat sau jacquard.

Lenjerie de pat King Satin Supreme Fadeks Double
Lenjerie de pat King Extra Sillage Raspberry

Pentru el, decoratiuni interioare și alte idei

Arată-i partenerului că îți pasă cu adevărat de relația voastră și de viitorul vostru către același orizont!

Decoratiune Buddha Orange

Miniaturi metalice, decoratiuni interioare vintage

Ele pot fi în formă de mașină, motocicletă, barcă sau avion, miniaturile metalice aduc masculinitate oricărui decor. Pot fi utilizate pentru a conferi personalitate biroului, livingului, chiar și dormitorului.

Ceas de masa Tractor
Decoratiune Miniature Bike
Decoratiune Car Ivory

Suport sticle fier forjat, metal sau lemn

Suporturile pentru sticle devin principalul punct de atracție în orice interior tipic masculin. Optează pentru un astfel de cadou pentru bărbatul iubit și sigur vei face impresie bună!

Suport pentru sticle de vin Glam Round
Suport pentru sticle de vin Marion

Ceasuri, decoratiuni living sau hol si alte decoratiuni perete cu aspect masculin

Este mereu în ton cu cele mai noi tendinţe, apreciază un stil elegant, pus la punct şi nu întârzie să te uimească în fiecare zi? Pentru el, cel mai frumos dar este cel care se potriveşte perfect stilului său. Alege ceasuri elegante, cu note vintage, organizatoare pentru birou, agende elegante sau cutii & cufere în care să-şi păstreze micile lucruri, departe de privirile curioase. Cu siguranţă le va găsi un loc aparte în decorurile sale sau îşi va reorganiza decorurile în jurul pieselor primite de la tine.

Ceas de perete Emilio
Ceas dublu de perete Concierge

Obiecte decorative drept cadou Valentine’s Day pentru amândoi

Obiectele decorative care vin în dublu exemplar sunt o idee de cadou foarte potrivită pentru cupluri. Gândește-te cum ar fi dacă ai intra într-o locuință în care foarte multe lucruri sunt pereche – două sfeșnice, două vaze așezate în capetele mesei, două candele sau două felinare. Primul lucru care îl transmite acest aranjament este că acolo locuiește un cuplu.

Set 3 ghivece Casimira
Set 2 lampi Hattie Silver
Suport pentru lumânări Ginko

Tablourile – decoratiuni pe perete drept cadou în orice situație

Tablou Horse
Decoratiune de perete Minerals Collection
Tablou Ballerina 60×140 cm
Set 3 tablouri Antique Travel

Partenerul/partenera ta este o persoană sofisticată? Alegeți împreună un cadou comun dintre multele decoratiuni oferite pe rimag.ro click aici.

Decoratiune
Tablou Tree Bird

Lasă un răspuns