Categorii
Articole Mobilier

Cum alegem cele mai bune etajere fier forjat

Scopul cel mai important al decorării spaţiului de locuit cu fier forjat este acela de a crea o atmosferă confortabilă și aspect deosebit, chiar unic.

Etajere fier forjat și rafturi fier forjat si lemn devin fundamentale, atunci când familia este numeroasă, atunci când spațiul nu permite plasarea unui mobilier adecvat nevoilor. Trebuie să acceptăm că un raft simplu și elegant te ajută să îți păstrezi lucrurile în ordine, atât din punct de vedere igienic cât și estetic.

Totuși, cum alegi etajere fier forjat potrivite pentru fiecare nevoie? La fel de important, de unde știi unde să le așezi în așa fel încât să le poți utiliza corespunzător, fără să distrugi cumva armonia decorului?

Toate produsele prezentate le găsiți pe rimag.ro click aici.

Etajere fier forjat

Cu toții avem prin casă diverse spații și obiecte care au nevoie rafturi. Ne-am gândit să scriem câteva idei și soluții estetice gândite altfel pentru crearea unor spații frumos mobilate, eficiente și plăcute vederii creând rafturi din fier forjat.
Etajere fier forjat sunt realizate de la cele mai mici elemente: frunze, flori, c-uri, s-uri, cercuri simple si melci, bulbi din fier forjat menite să satisfacă preferințele și gusturile dvs., cât și nevoia de frumos și durabil în același timp, de antic sau modern, de simplu sau complex , cu rafinament și eleganță. Toate aceste elemente și ornamente duc la confecționarea unui frumos mobilier și decorațiuni fier forjat.

Etajeră Emily
Etajera Aztek

Cum alegi cele mai bune etajere perete

Rafturi sunt niște suporturi fixate in dulapuri ori etajere perete sau montate de-a lungul pereților în diverse configurații. Găsești rafturi perete ca obiecte independente, de cele mai multe ori în forma de cub, trapez, triunghi sau dreptunghi, sau rafturi modulare, care fac parte dintr-un ansamblu.

Pot fi realizate din aceleași materiale ca polițele, însă susținerea este una superioară. Rolul funcțional, de spațiu de depozitare, primează, însă exista și mobilier in formă de copac, cu rafturi, ideal pentru a conferi personalitate unei camere.

În funcție de dimensiunea locului unde doriți să montați etajere fier forjat:

  1. pentru spații înguste puteti monta rafturi fier forjat și lemn sau doar lemn.
  2. pentru spații de colț puteți alege etajera colț fier forjat
Etajera Elegant Tassels

În funcție de caracterul temporar sau permanent al locului:

  • Etajere fier forjat fixe (ancorate in perete) sunt durabile și mai dificil de mutat, cum ar fi un suport prosoape fier forjat
  • rafturile mobile si cele demontabile sunt potrivite aproape în orice loc.Dacă nu poți da găuri in perete, va trebui să te orientezi către etajere fier forjat de podea.

De asemenea, ai grijă să nu montezi pe perete etajere prea late, care ar putea bloca un culoar de trecere prin încăpere, dar nici prea înguste, pentru că nu le vei putea folosi decât în scop decorativ.

Etajera Emily High
Etajeră Berlin

Etajere fier forjat în funcție de camera aleasă și decorațiuni fier forjat

Având în vedere că fierul poate fi perceput ca un element rece, distant sau chiar inert şi fără viață, farmecul fierului forjat trebuie să se reflecte în decor.

Diferitele categorii de obiecte decorative din fier forjat, atât de la îndemână, versatile și durabile, vă pot oferi o mulțime de posibilități şi, în acelaşi timp, șansa de a aduce casei o notă de unicitate. Posibilităţile sunt multe. Există extrem de multe piese de mobilier şi obiecte decorative din fier forjat, care sunt folosite atât de interior cât şi de exterior.

Un lucru este foarte clar, fierul forjat poate fi folosit în aproape orice interior. Cu toate acestea, există anumite lucruri pe care trebuie să le luați în considerare, pentru a da un aranjament complet și armonios casei dvs.

Etajeră Manchester

Decoratiuni fier forjat inclusiv etajere fier forjat în living

Stabilirea design-ului pentru sufrageria ta poate fi o artă. Atunci când alegi decoratiuni fier forjat te poți gândi inclusiv la rafturi fier forjat si lemn pe care le vei include într-un astfel de spațiu. Trebuie să aveți în vedere factori precum utilitatea, funcționalitatea, aspectul, dimensiunile și potrivirea cu restul decorului. Alegerea unor etajere fier forjat pentru sufragerie sau alte spații deschise trebuie să fie făcută cu mare atenție.

Etajeră Infinity
Etajeră Galen

Etajere fier forjat și decoratiuni perete fier forjat în birou

Rafturile pentru casă și birou pot fi folosite în diferite scopuri. Deși, de cele mai multe ori acestea sunt ideale pentru depozitarea cărților, a revistelor sau a obiectelor mărunte, ele pot avea și scop decorativ. Dacă vrei să oferi locuinței tale un aspect unic, îți poți folosi imaginația pentru a realiza o varietate de combinații reușite folosind rafturi fier forjat si lemn de diferite dimensiuni și forme.

Raft de perete Armoni White Black
Raft de perete Seramoni Duo Walnut
Etajera Library Piramid

Etajere fier forjat în spații foarte mari

Pentru spațiile foarte generoase poți opta pentru rafturi de dimensiuni mari, ideale pentru crearea unei biblioteci.. Locuința sau biroul tău au un design non-conformist, modern sau minimalist? Atunci poți completa decoratiuni perete fier forjat cu alt gen de decorațiune simplă. De asemenea, poți lua în considerare alegerea unor rafturi decorative în forme geometrice, din PAL melaminat.

Vrei să folosești rafturi ușor de mutat, multifuncționale? Atunci ai opțiunea de a alege o etajera colt fier forjat. Poate fi utilizată în diferite scopuri.

Etajeră de perete Benji
Etajera de colt Emily High
Etajera Infinity

Accesorii baie fier forjat

În spațiile mici poți opta pentru corpuri individuale înguste. Acestea sunt ideale pentru așezarea obiectelor decorative sau pentru depozitarea lucrurilor utile în baie. Iată câteva exemple ce pot fi utile: suport prosoape fier forjat, suport hartie igienica fier forjat și chiar și etajere fier forjat, deoarece fierul forjat se întreține ușor.
Depozitează! Decorează! Apoi folosește spațiul de care dispui în mod practic și sofisticat!

Etajeră Rima
Poliță Martin
Raft de perete Tree
Etajera pliabila de colt pentru baie Increto White

Concluzie

Foarte adaptabile, polițele, rafturile si etajere fier forjat nu pot lipsi dintr-o locuință, indiferent de stilul decorului. Sunt extrem de practice, iar alegerea lor este mult mai ușoară decât cea a unei canapele sau a unui pat. Cu toate acestea, înainte de a le cumpăra, trebuie să măsori cu atenție locul unde vrei să le așezi și să te gândești la cel mai potrivit sistem de fixare.

Poliță Judson

Lasă un răspuns