advertiser-logo

Afla ultimele reduceri optiblu.ro
BackToSchool 2022 Optiblu
Vezi toate promotiile aici

Textile

Afișez 1 - 80 din 2996 de rezultate

Textilele reprezintă niște elemente indispensabile pentru locuința noastră. Draperii, lenjerii, perne din material textil, fețe de masă, perdele. Țesăturile ne transformă interiorul într-o oază de relaxare, exprimând totodată stilul și gusturile noastre personale. Fie că este vorba despre obiecte de decor sau obiecte pe care le folosim zi de zi precum fețele de masă sau pernele, textilele sunt indispensabile.

O canapea cu perne decorative invită la relaxare. Ce ne facem atunci când draperiile nu ne mai plac sau nu se mai asortează cu restul locuinței? Nu îți fă griji, vei găsi cu siguranță altele pe gustul tău pe site-ul nostru.

Fără unele accesorii realizate din materiale textile – draperii, perdele, perne deocrative. Locuința noastră este mai rece, mai departe de ideea de cămin primitor. Indiferent de cât de elegantă este pardoseala, cât de modern este mobilierul, fără materiale textile o casă pare incompletă.

Textilele aduc armonie in casa

Pentru oricine, acasă înseamnă o pătură moale, colorată, o draperie colorată, un covor pufos. Fără să mai vorbim de confortul oferit de o lenjerie de pat curată, ușor parfumată. Materialele textile reprezintă pentru mulți un important element decoativ.

Ca materiale decorative, principalul avantaj oferit de textile este acela că se pot ajusta pe orice dimensiuni sau pe orice suprafață. Se mulează perfect pe forma unei canapele, pe forma unei perne.

Un alt avantaj este acela că se pot schimba periodic, atunci când se uzează sau atunci când nu mai sunt la modă. Simpla înlocuire a cuverturii de pat sau lenjeriei, a feței de masă sau covorului face ca un interior să capete un aspect cu totul și cu totul nou.

Materialele textile au prețuri accesibile ceea ce ne oferă posibilitatea de a le înlocui repede și ușor. Materialele textile se împart în două categorii: materiale din fibre naturale (bumbac, mătase, in vâscoză,lână) și materiale textile din fibre sintetice pe care le vei alege în funcție de preferințe și în funcție de stilul adoptat în locuința ta.