advertiser-logo

Afla ultimele reduceri lensa.ro
Am deschis un nou showroom Lensa în Buzău
Vezi toate promotiile aici

Tapet

Afișez 1 - 80 din 474 de rezultate

Redecoreaza-ti casa cu cele mai interesante modele de Stickere & tapet Rimag.

Echipa cu experienta. Tapet usor de montat cu forme geometrice, natura, cu fluturi, nori, harta lumii, foto panorama, art deco si multe alte modele atractive. Materiale premium. Design deosebit. Materiale ecologice.

Schimba aspectul locuintei cu Stickere & tapet pentru peretii locuintei tale! Interiorul caminului dumneavoastra sau al biroului poate fi usor modificat cu ajutorul tapetelor!

Tapetul este un material decorativ intotdeuna modern si destul de versatil, se utilizeaza de cateva sute de ani la decorarea peretilor din interior. Tapetul a evoluat in acelasi timp cu tehnologia si a fost adaptat de designerii si arhitectii fiecarei perioade. In prezent tapetul este o alternativa de decor foarte utilizata atat in spatiile de locuit cat si in cele nerezidentiale.

Materiile prime din care sunt confectionate in acest moment tapetele sunt atent selectate pentru a respecta normele stricte de protectie a mediului.

Avantajele tapetului

  • se pot aplica pe orice fel de suport cum ar fi: tencuieli, suprafete vopsite, panouri prefabricate, beton, caramida, beton celular, chirpici finisati cu baza de lut etc.
  • procedura de aplicare este una usoara, nu este necesar sa ai o indemanare aparte, iar materialele nu sunt costisitoare;
  • tapetul poate fi indepartat cu usurinta, suprafata respectiva permitand ori aplicarea unui alt tapet, ori zugravire sau vopsire.
  • aspectul este frumos si pretul tapetului este mic. Un alt avantaj, aplicarea tapetului nu creeaza deranj in casa in cimparatie cu zugravelille clasice, lucru care conteaza foarte mult.

Stickerele decorative sunt autoadezive pentru perete sau mobila si sunt usor de aplicat. Avem o gama mare de stickere decorative pentru pereti cu tematica deosebita, de la flori, la citate si stickere pentru copii. Stickerele decorative se pot aplica pe pereti, mobila, usi ori frigidere. Diversitatea mare de modele si marimi ale lor face ca stickerele decorative sa poata fi utilizate in amenajari de living, dormitor, bucatarie, camere de copii, hol sau birou. In oferta noastra avem stickere decorative printate pe film de vinil.

Comandati tapetul pentru camera de la Rimag si astfel creati un interior mult mai placut!