advertiser-logo

Afla ultimele reduceri carturesti.ro
Școlărești la Cărturești 2022
Vezi toate promotiile aici

Sistem Parchet Laminat Scari

Afișez toate cele 7 rezultate

La noi veți găsi Sistem Parchet Laminat Scari. Nas de treapta pentru a putea monta parchet laminat pe trepte foarte ușor. Livrare în toată România. Prețurile sunt accesibile!

Placarea scărilor cu sistemul special este ușor și accesibil. Profilele permit placarea scărilor cu același parchet laminat pe care ȋl aveți ȋn restul casei, simplu și fără prea multe griji, indiferent dacă doriți să placați scările noi sau să renovați scările existente.

Renovarea scărilor cu sistemul pentru scări

Scările sunt de obicei singura legătură între două etaje. Ele sunt expuse adesea la sarcini mari. Fie că este pentru renovarea scărilor care au „îmbătrânit” sau pentru scopuri de redecorare, există soluții simple.

Sistemul format din scări laminate și profilul de stabilizare poate fi aplicat flexibil și utilizat chiar și pentru scările în spirală și pentru o gamă largă de lățimi ale scărilor.
Sistemul pentru scări permite o renovare rentabilă și modernă a scărilor cu ajutorul laminatului.

Proiectați pardoseala și scările în aceeași culoare

Rafinate, elegante și confortabile – există o gamă de diverse decoruri atractive.

Astfel, puteți monta pardoseala și sistem parchet laminat scari în același decor de pardoseală. Scările în sine sunt fabricate din laminat rezistent. La capătul scărilor, puteți apoi alege, în funcție de expunerea la uzură, unul dintre tipurile noastre de pardoseală (pardoseli laminate) în același decor.

Care sunt lucrurile de care trebuie să țineți cont atunci când renovați scările?

Pentru a monta rapid și sigur noua soluție pentru scări, vă recomandăm clarificarea următoarelor aspecte în stadiul de planificare:

• Despre ce tip de scări este vorba? Sistemul pentru scări trebuie să fie adecvat atât pentru scări drepte, cât și pentru scări în spirală.

• De ce pachete diferite aveți nevoie pentru scări?

• De câte pachete aveți nevoie pentru scări?

• Aveți nevoie de materiale suplimentare, de exemplu: suporturi pentru izolație, adezivi sau culori acrilice asortate?