Parchet triplustratificat Quick-Step

La noi găsești Parchet Triplustratificat Quick-Step! Calitate superioară! Prețuri accesibile! Livrare în toată țara!

Parchetul triplustratificat Quick-Step este format din trei straturi de lemn natural, masiv, acoperite de lac sau ulei cu rol de protecție.
Selecția atentă a materiilor prime și procesul de fabricare controlat perfect garantează stabilitate și durabilitate.

Din ce este format parchet triplustratificat Quick-Step?

1. În funcție de gama de parchet aleasă, acest strat protector poate fi alcătuit din:
• șapte straturi de lac pe bază de apă, tratat UV care fac ca parchetul să fie foarte ușor de curățat și durabil împotriva uzurii, zgârieturilor și petelor.
• două straturi de ulei de calitate care asigură păstrarea aspectului mat și natural al lemnului, pentru timp îndelungat.
2. Un strat de lemn nobil de calitate superioară, foarte rezistent şi cu aspect impecabil, culori și texturi superbe. Un aspect important este că acest tip de parchet poate fi șlefuit și refinisat!
3. Stratul de bază constă dintr-o placă solidă de lemn de molid, hevea sau HDF și aceasta face ca parchetul triplustratificat să fie stabil și durabil.
4. Un strat suport de furnir, din lemn de molid sau pin. Previne deformarea!

Avantajele pardoselii rapide

Pardoseala rapidă vine de la aceeași companie care face Pergo, cea mai cunoscută marcă de parchet laminat din lume. Sistem de montaj ușor și rapid, cum îi spune și numele.

Pentru ca arată bine, imită lemnul în cel mai mic detaliu așa încât mulți dintre musafiri nu vor crede că nu este lemn, iar tendințele din domeniul designului de interior.
Este un produs natural, fabricat la cele mai înalte standarde aplicabile în domeniu.

Afișez toate cele 10 rezultate