Parchet Triplustratificat Barlinek

La noi găsiți Parchet Triplustratificat Barlinek la preț bun! Livrare rapidă în toată România. Peste 15 modele disponibile online. 150 de ani de experiență Barlinek! 10 de milioane de metri pătrați producție anuală.

Firma este prezentă în 55 de țări din întreaga lume. Produsele sunt fabricate 100% din lemn natural.
Parchetul este pretabil săli de sport, săli de dans, școli, birouri, hotel, cafenea, restaurant etc.

Cum e construit parchet triplustratificat Barlinek?

Parchetul Barlinek este construit din 3 straturi. Acestea au funcţionalităţi diferite. Grosimea fiecărui strat al parchetului Barlinek nu este pusă la întamplare. Această grosime reprezintă rezultatul multor ani de experiență și miilor de ore de cercetare și teste. Experiența din domeniul lemnului a servit spre dezvoltarea structurii ideale pentru reducerea tensiunilor la care este supus acest material natural.

Care sunt avantajele pe care le oferă pachet triplustratificat Barlinek?

• 100 % lemn;
• Posibilitatea de montare pe sistemul de încălzire prin pardoseală;
• Construcție stabilă;
• Podea rezistentă la schimbările de temperatură şi umiditate;
• Montaj independent şi rapid;
• Produsul poate fi utilizat imediat după ce a fost montat;
• Posibilitate de renovare.
100% LEMN

Parchet triplustratificat Barlinek este un produs nobil executat din lemn natural. Pardoselile din lemn sunt mai sănătoase și cu siguranţă mai durabile decât imitațiile artificiale.

Spre deosebire de parchetul laminat, sunt mai calde la atingere, nu se electrizează, nu atrag praful sau acarienii. Rezultă că sunt o soluţie ideală pentru persoanele care suferă de alergii. Zgomotul se reduce, iar datorită capacităţii sale de absorbire a umezelii, reglează microclima din cameră. Lamela de Lemn Barlinek oferă posibilitatea de șlefuire și renovare multiplă a stratului de lac.

Bun pentru încălzirea prin pardoseală

Nu orice pardoseală din lemn poate fi utilizată pentru încălzirea prin pardoseală. Datorită construcției sale stratificate, parchetul Barlinek conduce excelent căldura. Poate fi utilizat cu succes la încălzirea prin pardoseală – atât pentru cea electrică cât și cea termică. Acesta este unul din avantajele sale faţă de pardoselile din lemn masiv.

Parchetul pe încălzirea prin pardoseală poate fi montat în două moduri: în sistemul flotant sau prin lipirea plăcilor de suprafață suport.

Montaj rapid!

Parchetul Barlinek poate fi montat în sistemul flotant. Aceasta este o metodă rapidă și ușoară, datorită căreia acesta poate fi montat independent, fără ajutorul unui instalator profesionist. Acesta permite de asemenea demontarea și montarea repetată. O alternativă este montajul într-un mod tradiţional – prin lipire de suprafața suport, ceea ce garantează stabilitatea montajului chiar și pe suprafețe mari.

Afișez toate cele 76 de rezultate