Parchet Swiss Krono

La noi găsiți Parchet Swiss Krono de 8mm, 10mm, 12mm, și 14mm. Calitate excepțională la un preț foarte bun. Pentru Trafic moderat, Trafic mediu, Trafic intens, pentru baie și pentru bucatarie, Swiss Krono este soluția pentru o podea de admirat care va rezista trecerii timpului la fel ca în prima zi! Fabricat în Elvetia, livrăm în toată țara!

Unde este Krono Swiss?

Grupul elvețian a unit toate mărcile printre care Kronotex, Kronopol, sub denumirea Swiss Krono. Parchet Kronoswiss devine Parchet Swiss Krono.

De ce să alegem parchet Swiss Krono?

Este același bun producător cu aceeași calitate elvețiană. Cel mai bun parchet laminat de 14 mm este prin gama Origin – unicul parchet laminat cu adevărat rezistent la apă.

Este parchetul care rezistă și la urina de câini și pisici. Rezistența la zgârieturi este dusă la extrem. Este laminatul ideal pentru încălzirea în pardoseală cu cel mai bun coeficient termic.

Cum montăm Parchet Swiss Krono?

Se poate monta fără întreruperi pe o suprafață de peste 100 mp Click 5G, cel mai rapid și sigur sistem dublu click.

Despre modele de Parchet Swiss Krono

Lemnul de înaltă calitate este materialul de bază pentru podele laminate SWISS KRONO. Tehnologia inovatoare de laminat asigură o acoperire elegantă a pardoselii.

Podeaua are numai calități în ceea ce privește îngrijirea, rezistența și climatul interior. Această tehnologie se bazează pe plăci fibrolemnoase de înaltă densitate (HDF). Plăcile sunt îmbunătățite printr-o hârtie decorativă atractivă și o structură de suprafață autentică.

Există aproape 20 de colecții laminate diferite, de la GRAND SELECTION la SWISS SYNC CHROME.
Găsiți modele din lemn natural cu plăci și versiuni cu aspect de țiglă și multe alte modele superbe!

Afișez 1 - 80 din 101 de rezultate