Parchet Rezistent la Apa

La noi găsiți Parchet Rezistent la Apa, se poate monta fără probleme în baie, bucătărie sau în alte zone unde este umiditate mare sau chiar apă. Există parchet care chiar rezistă la apă, nu doar la umiditate. Nu necesită accesorii speciale de montaj. Nu are nevoie de plintă cu garnitură sau folie specială.

Ce ar trebui să știm despre parchet rezistent la apa?

Parchet rezistent la apă și umezeală care elimină situațiile în care sub parchet s-au format, datorită umezelii, bacterii, ciuperci sau mucegai.

Toate tipurile de parchet rezistent la apa și umezeală sunt realizate din lemn tratat diferit, laminat, cu mai multe straturi. Unele mai rigide și altele mai flexibile. Rezultatul este un parchet rezistent la apă și umezeală. Astfel obține calitatea de a fi practic impermeabil.

Nu trebuie uitat faptul că toate tipurile de parchet rezistent la apă și la umezeală vin cu bonusul de a fi izolant termic și fonic.

Este diferențe între parchet laminat rezistent la umezeală și parchet laminat Aquastop?

Rezistența la umezeală se referă la modele de parchet care au doar zona de click tratată. Aquastop înseamnă că tot parchetul este tratat să reziste la apă.

Parchetul anti-umezeală este dedicat pentru zone expuse la umiditate, cum sunt: hol, bucătărie, baie, living, dormitor.

Parchetul Aquastop este mult mai rezistent la apă decât un parchet laminat clasic. Acest lucru înseamnă că e foarte potrivit pentru băi și bucătării, acolo unde umiditatea este mai mare.

De asemenea, experții recomandă parchetul anti-umezeală și pentru alte spații cum ar fi camerele de hotel care au băi private, magazine, cafenele, baruri, restaurante și chiar săli de așteptări.

Afișez toate cele 53 de rezultate