Parchet Lemn Masiv

PARCHET LEMN MASIV. La noi găsești Parchet Lemn Masiv, un produs din lemn 100% natural cu durabilitate aproape pe viață! Livrăm în toată țara!

De ce să alegem parchet lemn masiv?

Datorită tehnologiei folosite în procesul de producție și finisare, parchetul masiv se poate monta oriunde în locuință.

Chiar și în încăperi ce au o umiditate ușor ridicată. Lemnul absoarbe umiditatea din mediu și se dilată când umiditatea în încăpere crește sau permite evaporarea acesteia și se contractă când umiditatea aerului scade.

Ce preț are Parchet lemn masiv?

Prețul parchetului masiv reflectă calitatea bună a lemnului, nivelul de prelucrare de calitate, dimensiunile și selecția lemnului.

Un parchet din lemn masiv va avea o notă considerabilă la vânzarea locuinței pentru că oricine își dorește o pardoseală elegantă și rezistentă.

Naturalețea și durabilitatea, două din caracteristicile parchetului durabil din lemn masiv vă vor face să apreciați produsul, nu ca pe o achiziție, ci ca pe o veritabilă investiție pe viață.

Cum se montează parchetul lemn masiv?

Montajul în cazul parchetului masiv este bine să fie făcut de profesioniști. Din cauza variației de dimensiune trebuie lăsată distanță lângă perete care să permită dilatarea. Dacă nu sunt lăsate astfel de zone parchetul se umflă sau rămân spații între bucățile de lemn.

Se recomandă aplicarea a 2-3 straturi de lac sau ulei, iar pentru fiecare strat. Înainte de următoarea aplicare, așteptați ca lacul să se usuce și să se întărească.

De altfel se poate spune că a fost montat de o echipă bună de profesioniști dacă, timp de 4 sezoane de la momentul montaj, parchetul nu a suferit modificări vizibile.

Este destinat pardoselilor în camere rezidențiale, spațiilor comerciale sau publice.

Ce culoare ar trebui să aibă parchet lemn?

Parchetul din lemn masiv este un produs natural, caracterizat prin variația de culoare și textura fibrei. Acestea nu sunt considerate defecte, ci sunt o parte din frumusețea și unicitatea parchetului lemn masiv.

Cel mai căutat parchet din lemn masiv de la noi rămâne parchetul de stejar. Acesta se găsește într-o mare varietate de dimensiuni și selecție a lemnului. Selecția lemnului masiv din stejar vine în trei variante: select, natural, rustic.

Afișez toate cele 12 rezultate