Parchet Laminat Yildiz

Parchet Laminat Yildiz de 8 mm, 10 mmm, și 12 mm în diferite game de modele precum SmartClick, TeraClick sau VarioClic. Livrare în toată țara!

Ce ar trebui să știm despre parchet laminat Yildiz?

Parchet laminat, plăci produse sub mărcile Varioclic, Terraclick, Soft Series și Smartclick, la 8, 10, 12 mm și clasa de trafic 31, 32 și 33, au un larg domeniu de utilizare pentru podele.

Acest fapt se datorează valorilor de uzură a suprafeței, opțiunilor diverse de suprafață și decorurilor de suprafață disponibile.

Proprietățile fizice și montarea și utilizarea lejeră a produsului Parchet Laminat Yildiz arată că laminatul este extrem de indicat pentru decorarea podelelor, dar și pentru lucrările de proiectare.

Parchet Yildiz este foarte ușor de curățat. Are diferite variante de decor și un aspect estetic plăcut. Structura este rezistentă la impact și zgâriere. Acestea sunt calități care îi determină pe clienți să aleagă acest parchet laminat ca fiind preferat.

Ce trebuie să știți despre compania Yildiz?

Fabrica are o capacitate de producție de 1.500 m³ /zi. Aceasta produce Mdf, Mdf laminat, blat-uri, parchet și uși din Mdf. Parchetul, ușile din Mdf și blat-urile sunt comercializate sub eticheta “Made in Europe”.

Fabrica are o capacitate lunară de producție de 15 milioane de metri pătrați de parchet. Yildiz are ca producție zilnică 30 de mii de uși. Aceasta exportă în numeroase țări din Europa și Africa.

Yıldız Entegre este unul dintre cei mai mari investitor în România în ultimul deceniu, cu o investiție în țara noastră de multe de milioane de euro.

Afișez toate cele 6 rezultate