Parchet Laminat Tarkett

Parchet Laminat Tarkett de 8 mm, 10 mm, 12 mm! Firma germană Tarkett este activă de peste 130 de ani. Aceasta realizează o gamă largă de produse și podele. Chiar și gazonul sportiv astroturf.

Rezistența parchetului Tarkett

Structura pardoselii laminate asigură rezistență la deteriorări și zgârieturi! Parchetul laminat poate rezista la mobilier greu, fără a se deteriora.

Stratul superior al laminatului asigură rezistență la zgârieturi și modificări de culoare. Același strat îl face potrivit pentru zonele cu trafic intens, în locuința dvs.

Efectele suprafețelor

Laminatul copiază fidel suprafața parchetului din lemn, a plăcilor sau pietrei. Acest fapt se datorează tehnologiilor moderne de tratare a suprafețelor.

Poți opta pentru suprafețe lucioase și mate pentru a crea aspect clasic sau modern.

Ce beneficii are parchetul laminat Tarkett?

• Pardoseala e confortabilă și asigură o stabilitate termică ridicată;
• Rezistența la impact este sporită. Laminatul Tarkett este un material ideal pentru pardoseală în camere pentru copii și bucătării;
• Întreținerea este simplă – zona cu parchet o ștergeți și o aspirați;
• Laminatul Tarkett este tratat folosind o metodă specială ce îi oferă rezistență mai mare la umezeală;

Pardoseala laminată Tarkett are mai modele datorită unor noi tehnici de imprimare. Modelele pot fi: lemn, piatră, desene grafice, mozaic.

Laminatul oferă inclusiv efecte de suprafață – lucioase, mate, finisaje în relief, suprafețe antialunecare. Jocul de lumini și umbre pe parchetul laminat reprezintă profunzimea și caracteristicile specifice ale lemnului.

Instalare parchet laminat Tarkett

Sistemul de montaj este flotant. Laminatul va putea fi plasat peste pardoseli din vinil, parchet din lemn, laminat sau gresie.

Puteți merge pe parchet imediat ce se termină instalarea. Motivul: procesul nu necesită adeziv.

Cu noul sistem de îmbinare a plăcilor, instalarea este una foarte simplă și veți avea nevoie de mult mai puțin timp pentru instalare.

Afișez toate cele 30 de rezultate