Parchet Laminat Quick-Step

Avem în stoc Parchet Laminat Quick-Step! Vezi colecția, fotografii, avantaje Quick Step Parchet. Livrare în toată România!

Găsești la noi toată gama de modele: Arte, Classic, Creo, Eligna, Eligna Wide, Elite, Exquisa, Impressive, Impressive Ultra, Largo, Majestic, Perspective, Perspective Wide.

Ce sunt pardoselile laminate?

Pardoselile laminate sunt pardoseli stratificate construite în jurul unei plăci impermeabile. Toate pardoselile laminate Quick-Step sunt formate din patru straturi dispuse astfel:

1. Stratul exterior transparent, rezistent la apă. Acest strat oferă protecție împotriva petelor, loviturilor, zgârieturilor, arsurilor și a produselor chimice casnice.

2. Un strat de model: o imagine de rezoluție înaltă a lemnului autentic sau a gresiei. Reproducerea se face prin tehnici sofisticate de imprimare și finisaj cu rășină de melamină.

3. O placă centrală HDF foarte durabilă și rezistentă la umezeală.

4. Un strat de echilibru, care garantează o placă perfect echilibrată. Placa nu se va adânci sau curba, dacă este montată și întreținută corespunzător.

Ce motive există să alegi laminat Quick-Step?

1. Ușor de montat. Montajul unei pardoseli Quick-Step se face simplu prin sistemul cu clic brevetat și de renume mondial Uniclic.

2. Rezistența de care aveți nevoie. Quick-Step este adeptul protejării pardoselii tale. Inovațiile inteligente oferă o protecție incredeibilă împotriva zgârieturilor, petelor și chiar umezelii.

3. Arată ca lemnul natural. Studiind tendințe în arhitectură, modă și design, echipa de designeri de la Quick-Step creează mereu pardoseli natur și autentice. Ce rezultă? Pardoseli laminate perfecte în cele mai mici detalii.

4. Întreținere facilă. Podelele laminate Quick-Step sunt ușor de curățat și de întreținut.

Trebuie neapărat să știi că:

Până în prezent, Quick-Step este singurul producător de parchet laminat cu canturile în V 100% laminate.

Parchetul Impressive și Impressive Ultra aduc noi niveluri de rezistență la apă a pardoselilor laminate – fără să necesite strat de protecție suplimentar.

Quick-Step are gama „Rigid Vinyl”: o soluție revoluționară de pardoseală care combină eleganța aspectului de lemn cu performanța optimă – rezistenţă mare, mare la trafic şi umiditate.

Afișez 1 - 80 din 171 de rezultate