Parchet Laminat PVC

Parchet Laminat PVC bun pentru locurile cu trafic intens și pentru zonele rezidențiale care au nevoie de o podea de calitate! Livrare în toată țara! Preț accesibil!

Parchet Laminat PVC

Podelele acestea sunt durabile, au un aspect uniform. Se întrețin cu ușurință și asigură siguranță! Sunt antiderapante, rezistente la agenți chimici, antibacteriene și fungicide, antistatice și conductive, acustice și cu izolație fonică etc.

Se folosesc pentru cabinete medicale, fabrici, depozite din industria alimentară, spații comerciale, birouri, cantine, hoteluri, mijloace de transport în comun, spații publice.

Laminatul PVC mai poate fi instalat în spații precum: școli, grădinițe, creșe, unități medicale, săli de sport, fabrici, hale de producție etc.

Avantajele pardoselilor din PVC

Este rezistent la apă și anti-alunecare. Suprafața este realizată din structură de înaltă densitate.

Modelul din lemn este simulat. Podelele pot ameliora preocupările de siguranță ale persoanelor în vârstă și ale copiilor.

Caracteristicile sale sunt de neegalat. Greutatea este redusă. Siguranța este garantată. Manevrabilitatea este facilă.

Locuri cu trafic foarte mare, cum ar fi aeroporturile și stațiile tren, trebuie să fie prevăzute cu pardoseală PVC. Pe motiv că are o rezistență mai mare la uzură, o durată de viață mare și un preț relativ bun.

Podeaua din PVC omogenă este omogenă și transparentă – de la suprafață până la fund, de sus în jos, având aceeași culoare.

Afișez toate cele 70 de rezultate