Parchet Laminat Lucios

Parchet Laminat Lucios la preț ieftin! Parchet lucios și super lucios cu livrare rapidă în toată România! Calitate la prețuri accesibile de la ei mai mari producători europeni!

De ce Parchet Laminat Lucios?

Parchet lucios este cel mai inovativ produs de pe piața românească și este folosit pentru decorul pardoselii, dar și pentru decorul pereților sau doar un perete, pentru cei curajoși.

O să faceți cea mai bună alegere atunci când vine vorba de decorul casei voastre: Am trecut prin perioada parchetului clasic din lemn!!! Se poate numi cumva trecut…

Parchetul lucios poate avea un număr diferit de straturi, de la 5-7 până la 20 – 25, ce îi conferă mai multă rezistență la murdărie, uzură, zgârieturi și oferă un aspect plăcut încăperilor.

Ce caracteristici are parchetul lucios?

• Este foarte rezistent la zgarieturi, microzgârieturi, apă și chimicale;
• Este durabil;
• Va avea un luciu menținut pe toată durata vieții;
• Este ușor de întreținut;
• Nu alunecă;
• Este plăcut la atingere și la mers.

Parchetul lucios este robust si durabil

Despre parchetul lucios se poate spune că este aproape ignifug. Asta nu înseamnă că nu arde. Atunci când se întâmplă accidente casnice ușoare nu este afectat. Fumătorii care mai scapă câte un fir de scrum prin locuință sunt avantajați.

Dacă un parchet laminat, de regulă resimte curățatul în exces cu diverse substanțe de curățare nu se întâmplă același lucru și cu parchet lucios. Este mult mai rezistent la curățare chimică.

Ce fericire, parchetul lucios nu se pătează ușor, este rezistent la abraziuni și diverse șocuri.

Ce trucuri folosim în amenajarea unei camere cu parchet laminat lucios?

În cazul în care camera este mai întunecată și are nevoie de lumină, atunci cea mai bună opțiune este un parchet lucios. Acesta din urma va reflecta lumina și totul va părea mai mare din punct de vedere vizual.

Pentru un living spațios un parchet lucios într-o nuanță închisă va crea un efect potrivit, va aduce eleganța de care are nevoie camera de zi și va pune accent exact pe acele elemente care contează cel mai mult.

Afișez toate cele 9 rezultate