Parchet Laminat Incalzire Pardoseala

Parchet Laminat Incalzire Pardoseala, peste 150 de modele!!! Prețuri în funcție de model sau grosime, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm. Cumpără online la cel mai bun preț! Livrăm in toata România!

Cum alegi parchet pentru încălzire în pardoseală?

Ca să alegi un parchet care să nu creeze probleme din cauza sistemului de încălzire, trebuie să ţii cont de rezistenţa termică a parchetului şi de stabilitatea lui dimensională!

Instalarea unui astfel de sistem este o operațiune complexă. Încălzirea în pardoseală impune montarea unui parchet special care rezistă cu succes la temperaturi ridicate și oferă un transfer termic bun.

În primul și în primul rând, toți producătorii serioși marchează acest aspect pe ambalaj printr-un semn distinctiv.

Este bine de știut că rezistența termică (R) a parchetului depinde de tipul și grosimea acestuia. La fel de mult depinde și de esența materialului.

Valoarea maximă admisă în prezent de normele europene este de 0,15 m2k/w. Cea mai mică valoare la care poti găsi un parchet este 0,03 m2k/w.

Cu cât valoarea R este mai mare, cu atât conductivitatea termica (coeficientul λ) este mai mică.
Conductivitatea termică este cea care dă informații despre cât de bine izolează termic un material de construcție.

Parchet laminat incalzire pardoseala

Parchetul laminat este mai ieftin decât podeaua din lemn și nu se decolorează de la soare. Laminatul nu se pătează și nici nu se zgârie ușor, datorită stratului de suprafață care îi conferă rezistența. Se poate monta direct pe șapă, rezultând un transfer termic foarte bun.

În cazul celui laminat fii atent ca grosimea să fie de minimum 8 mm, pentru a asigura o rezistență foarte bună la căldură.

Când e vorba de întreținere, parchetul dotat cu încălzire implică doar verificarea temperaturii şi umidității din cameră. Sistemul de parchet pentru încălzire în pardoseală înseamnă că vei avea un sistem similar unui calorifer tradiţional sau unul electric, montat sub podea.

Aceasta este o investiţie pe termen lung. Costurile privind estetica și partea termică sunt mai mult decât accesibile.

Afișez 1 - 80 din 195 de rezultate