advertiser-logo

Reduceri de top farmec.ro - Livrăm frumusețe!
20% Reducere la Aslavital Mineralactiv
Vezi toate promotiile aici

Parchet Laminat Classen

Afișez toate cele 52 de rezultate

Vă punem la dispoziție o gamă de modele de Parchet Laminat Classen, cu grosimi cuprinse între 8mm și 12mm la preț bun! Livrăm în toată țara!

Ce caracteristici distinctive are parchet laminat Classen?

• Prezența unui sistem unic de blocare certificat Megaloc. Datorită acestuia este posibilă asamblarea unui strat laminat într-un timp foarte scurt.
• Utilizarea HDF-E1 ca bază, care este pre-tratată cu un amestec special de fixare.
• Garantează fiabilitatea îmbinărilor cu lamele asigurate de designul unic al încuietorilor Easyconnect.
• Prezența caracteristicilor brevetate ale acoperirilor Classen – impregnarea specială Isowaxx, care protejează în mod eficient blocurile de umezeală și pătrunderea murdăriei sau a prafului.

Caracteristica principală care distinge laminatul acestei companii de produsele altor companii care produc mărfuri în același domeniu este un grad ridicat de imitație a texturii și a culorii lemnului natural.

Colecții cele mai cunoscute de parchet laminat Classen

Colecțiile de acoperire Classen acoperă toate pădurile cunoscute, cum ar fi stejar, cireș, prune, pin, nuc și alte soiuri. În prezent, marca prezintă următoarele colecții:

Classen. Este colecția clasică a mărcii și constă într-un număr limitat de soiuri de laminat simplu.

Sensa. Este considerată o linie exclusivă și rafinată. Lamele de 10 mm din această colecție sunt efectiv brute, cu textură naturală și sunt îmbogățite cu apă.

Wiparquet este colecția care a dorit să imite perfect structura unui stejar, prezentată în nuanțe de culori originale. În interiorul unui astfel de laminat se va observa gustul tău rafinat!

Dafino – o colecție de lamele care imită cu precizie structura plăcilor planificate, precum și a celor în vârstă artificială, de diferite culori. O alegere excelentă pentru fanii interiorului în stilul unui mansardă sau a unei locuințe tip vintage.

Impression 4V – Această linie va interesa fanii stilurilor moderne, cum ar fi hi-tech, loft. Combină perfect eleganța, determinarea, stilul.

Potrivit experților, după ce ați ales laminatul Classen, puteți fi absolut siguri de corectitudinea soluției, deoarece este durabil, fiabil și ecologic.