Parchet Laminat 8 MM

Alege parchet laminat, preț mic, calitate bună! Parchet laminat 8 mm de la producători de top din Europa: Egger, Swiss Krono, Tarkett, Kronotex, Kindl etc. Avem în stoc peste 250 de modele!

Parchetul laminat reprezintă o alegere potrivită în special atunci când vrei să te bucuri de parchet și de eleganța pe care o oferă casei, dar nu poți să investești foarte mulți bani!

Care este grosimea de parchet cea mai căutată și folosită?

Parchetul laminat 8 mm rămâne momentan cea mai populară opțiune de pardoseală. Se datorează costurilor mici de cumpărare și a faptului ca poate fi montat de exemplu, în bucătărie, camera de zi, holuri și zonele de intrare în casă.

Îți recomand să folosești un parchet laminat cu grosimea de 8 mm.

Unde găsim clasele de trafic?

Clasele de trafic vor fi afișate pe ambalajul cu care vine produsul și sunt simbolizate prin litere, cifre sau diferite simboluri grafice. Astfel vei putea să afli dacă modelul de parchet laminat ales se pretează pentru spațiul unde dorești să montezi laminat.

Concret, clasa de trafic este dată de locul în care montezi parchetul laminat.

Există mai multe tipuri de clase de trafic pentru parchetul laminat.

Prima clasă, AC1 este tipul de trafic care este pentru spațiile precum dormitoarele. Acesta este pentru un trafic moderat.

Clasa de trafic AC 2 este pentru mediul rezidențial și pentru trafic general și pentru un parchet laminat care are această specificație poate sa fie instalat în camere precum living-ul.

Parchet laminat 8mm pentru trafic usor și mediu și trafic intens în locuință

Primele aspecte pe care trebuie să le analizezi sunt cele practice. Dacă este destinat camerei de zi, bucătăriei sau holului de la intrare, este obligatoriu să optezi pentru parchet laminat cu grosimea de minimum 8 mm.

Parchetul vine de la producător cu specificații de genul “trafic casnic intens” sau alte specificații asemănătoare.

Parchet laminat 8 mm lucios sau mat?

Deși în mai toate stilurile de amenajări interioare se folosește mai nou parchetul mat, nici cel lucios nu și-a pierdut din popularitate. Acum, depinde în totalitate de gusturile dvs. ce alegeți.

Afișez 1 - 80 din 283 de rezultate