Parchet Laminat 14 MM

Parchet Laminat 14 mm! Este rezistent la apă, trafic intens, încălzire în pardoseală, zgârieturi puternice. Este antistatic și antiderapant, ideal pentru orice spațiu! Cumpără acum online la cel mai bun preț!

La o grosime de doar 14 mm, laminatul este la fel de durabil ca și parchetul din lemn masiv, și chiar mai ușor de montat.

Parchet Laminat 14 mm este rege!

Se montează oriunde: magazine, saloane, hoteluri, restaurante, birouri etc.

Frumusețea lui nu se poate povesti! Sentimentul de atingere nu se poate descrie!

După montajul acestui parchet laminat de 14mm nu veți ști dacă este lemn sau podea laminată. Atât de bine este redat detaliul lemnului.

Este recomandat pentru a se monta oriunde. Faptul că este inclusiv rezistent și la apă este permis să montezi în zone cu umiditate mare precum bucătăria sau baia.

Se poate monta în peste 150 mp fără întrerupere pentru dilatare. Rezultat: nu ai nevoie de praguri la uși!

Este antistatic total! Ajută să nu adune praf – lucru ideal pentru încălzirea în pardoseală.

Dacă dorești să ai un parchet laminat premium pentru ani si ani de zile, pe site-ul nostru au foarte mult modele care te vor cuceri!

Parchet lipit sau lăcuit?

Tot ce înseamnă parchet laminat se montează flotant. Adică fără nici un fel de adeziv.

Dacă acest tip de parchet laminat 14 mm se folosește pe treptele scărilor interioare, aici se va lipi. Apelați cu încredere la meșteri pricepuți!

Nu grosimea este factorul cel mai important, ci clasa de trafic și de impact.

Parchetul de 12 mm și cel de 14 mm sunt încadrate la produse premium și au clase de trafic foarte bune.
Unul din cele mai importante avantaje atunci când vorbim de grosimea parchetului laminat, este faptul că cel de 14 se poziționează mult mai bine pe podea. Este mai greu și impresia va fi una de o podea cu adevărat solidă.

Atunci când comparăm parchetul laminat cu cel din lemn masiv, nr gândim la faptul că laminatul nu poate fi recondiționat prin șlefuire și lăcuire.

Afișez toate cele 20 de rezultate