Parchet Laminat 12 MM

Parchet laminat 12 mm pentru clasa de trafic 33! Găsești parchet de la mărci de top: Swiss Krono Elvetia, Egger, Krono Original, Kronotex din Germania, Kronopol, Tarkett etc. Calitate foarte bună, prețuri accesibile!

Ce este trafic 33 pentru parchet?

Ceea ce oferă rezistența la abraziune este stratul de laminaj – acel strat de finisaj de la suprafața plăcii de parchet laminat.

Traficul este reprezentat prin cifre. Numerele de la 21 la 23 fac referire la locuințe (21 – redus, 22 – mediu, 23 – intens).
De la 31 la 33 (31 – redus, 32 – mediu, 33 – intens) ,,lucrează,, pentru spații comerciale.

De clasa de rezistență la abraziune este legată în general și durata de utilizare. Sunt modele de parchet laminat care ajung la o durată de 30 ani.

Parchetul laminat de 12 mm este potrivit pentru încăperi unde traficul este unul intens, cum ar fi magazine, birouri sau orice locații deschise publicului.

Parchet laminat 12 mm ieftin și bun!

Avem și prețuri mici! Toate modelele ieftine de parchet laminat 12 mm sunt din clasa de trafic 33 (cea mai mare posibilă pentru un parchet laminat) și fac față celor mai severe condiții de trafic.

Fiind produse inovative, sunt foarte rezistente la uzură, lovituri și micro-zgârieturi! Își păstrează naturalețea și frumusețea o perioadă lungă de timp. Mentenanța parchetului nu se uită! O îngrijire corectă va prelungi viața parchetului laminat 12 mm ieftin mai mulți ani!

Paleta cromatică este bogată in nuanțe diversificate de alb, tonuri aprinse și palide de gri argintiu spre cenușiu, combinații fine de bej crem și maro natural.

Montaj parchet laminat 12mm si montaj pentru încălzire în pardoseală

Recomandăm să depozitați parchetul în încăperile în care urmează să fie montat cu minim 72 ore înainte de instalare.

Aclimatizarea este un proces foarte important. Ea previne umflarea parchetului sau alte neplăceri.

Parchet laminat 12 mm ieftin se montează flotat (fără adeziv, doar prin îmbinare). Sistemul de îmbinare permite un montaj care aduce plus de rezistență.

Acesta permite o instalare profesională rapidă. De asemenea, parchetul se poate demonta la fel de ușor.

Parchet laminat 12 mm se pretează și pentru încălzire în pardoseală!!!

Afișez 1 - 80 din 190 de rezultate