Parchet Laminat 10 MM

Ai căutat Parchet Laminat 10 mm? La Rimag, alege din nenumărate produse și branduri de top la prețuri avantajoase buzunarului tău! Clasa 33 de trafic intens. Cumpără acum online!

De ce să optați pentru Parchet Laminat 10 mm?

Tipul de trafic este un criteriu de selecție prioritar pe care e bine să îl iei în calcul.

Parchet laminat 10 mm este mult mai rezistent decât parchetul de 8 mm. Și mai ales dacă nu doriți să vă înălțați prea mult încăperea.

Parchet de 10 mm este un parchet durabil chiar și pentru zone cu trafic intens.

Pentru încăperi în care se merge mult (holuri, bucătării, spații de birouri, centre comerciale), recomandat este parchetul pentru trafic intens. Acesta este special realizat să fie rezistent și ar fi recomandat să aibă o grosime de peste 10 mm.

Pentru camera de zi și camera copiilor, ai putea folosi un produs destinat traficului mediu. El are de cele mai multe ori grosimea de până în 10 mm.

Calitatea – lucrăm cu cei mai importanți producători europeni de parchet laminat ( Egger, Krono Original, Kronotex, Kaindl, Kronopol, Tarkett, Swiss Krono etc.).

Oferim astfel clienților noștri produse de cea mai bună calitate. Avem foarte multe modele de la acești diverși producători într-o coloristică impresionantă, de la nuanțe deschise și natur și până la nuc, venge sau arțar.

Oferim numai produse fabricate în Europa după ultimele norme ecologice și de siguranță. Parchetul se va livra în cutii originale sigilate direct de la producători. Gama completă de certificate de conformitate și de emisii nocive.

Cumperi în siguranță de la un distribuitor cu mulți ani de experiență!

Afișez 1 - 80 din 136 de rezultate