Parchet Kronotex

La noi găsești Parchet Kronotex de 8mm, 10mm si 12mm la cele mai bune prețuri! Se montează rapid în orice cameră de zi, dormitoare, bucătării, birouri și în camere de hotel!

Ce caracteristici are Parchet Kronotex?

Kronotex folosește resturile rezultate din producția de parchet laminat ca și combustibil.

Parchetul laminat KRONOTEX este un produs german de calitate superioară.

Procesele inovatoare de gravare sunt utilizate pentru a da suprafețelor pardoselelor laminate moderne KRONOTEX granule de lemn și structuri din piatră.

La finalul ciclului de viață al produsului, laminatul Kronotex poate fi demontat fără probleme și ar putea fi ars ca și combustibil.

Pentru că parchetul laminat este instalat fără lipire, nu vor rezulta reziduuri adezive.

Colecții Kronotex

EXQUISIT este un parchet de 8 mm grosime, care este la fel de nobil și natural ca lemnul. Radiază căldură și confort și este plăcut la atingere precum lemnul masiv.

Parchetul AMAZONE este îngust și lung, ceea ce creează un aspect deosebit și plin de grație. Acest lucru ajută la crearea celor mai fascinante modele. Acest parchet este conceput astfel încât va veți putea pune în practică ideile datorită decorurilor care amestecă frumusețea lemnului clasic cu ultimele tendințe în materie de design interior.

ROBUSTO este parchetul perfect pentru niveluri extreme de utilizare. Are placa de fibre de înaltă densitate, de 12 mm grosime. Dar și o suprafață rezistentă în special la uzură, este extrem de rezistent, chiar dacă este folosit în scopuri comerciale. Sistemul CLIC nu va dezamăgi niciodată în nici o situație, deoarece a fost special creat pentru a face față presiunilor foarte mari. Este recomandat pentru spațiile cu trafic foarte ridicat.

MAMMUT – suprafața are un strat protector, păstrează zgârieturile și petele departe de textura solidă de stejar. Calitate premium și de durată, acest parchet va face față oricăror provocări. Plăcile au 12 mm, contribuind la garanția impresionantă a parchetului, de 30 de ani pentru uz casnic.

Colecția DYNAMIC. Poate fi folosit oriunde, este extrem de rezistent și oferă o varietate unică de modele și nuanțe.

Afișez toate cele 77 de rezultate