advertiser-logo

Reduceri de top lensa.ro
Am deschis un nou showroom Lensa în Plaza România
Vezi toate promotiile aici

Parchet Kronopol

Afișez toate cele 24 de rezultate

Cauți Parchet Kronopol? Parchet laminat Kronopol găsești chiar aici, avem pe stoc, la cele mai bune prețuri. Una dintre cele mai bune pardoseli laminate! Facem livrare în toată țara!

Ce este parchetul laminat?

Un aspect important în renovarea unei locuinței este podeaua. Una din cele mai practice variante este parchetul laminat ieftin și bun. Este o soluție foarte apreciată și utilizată la momentul actual.

De ce? Pentru că este un produs ieftin, ușor de montat și lesne de întreținut. El poate fi atât demontat și apoi montat din nou, cât și înlocuit cu o foarte mare ușurință. Și poate fi montat în orice încăpere.

Parchetul laminat este cu mult mai ieftin decât cel realizat din lemn masiv.

De ce să alegem Parchet Kronopol?

Kronopol este proprietatea Swiss Krono Group, liderul global în prelucrarea și producerea produselor de origine lemnoasă.

Laminatul Kronopol este deosebit prin forţă şi rezistenţă. Materialul principal în producerea laminatului este folosit HDF (panouri fibrolemnoase de densitate mare). Acesta rezistă la sarcini înalte la suprafaţă.

Stratul superior al laminatului este acoperit cu un strat special care oferă protecţie ridicată şi rezistenţă la apă, daunelor mecanice şi efectelor temperaturilor.

Podele laminate Kronopol sunt reprezentate în mai mult de cincisprezece colecţii. Colecțiile sunt fermecătoare, sunt deosebite una de altă prin culori diferite, structura de la suprafaţă, diferă grosimea plăcii de bază, iar clasa de trafic poate diferi.

Una din cele mai interesante colecții este Aurum Flooring. Aroma acestei colecţii e dată în cinci variante, fiecare dintre ele repetă structura lemnului de santal, vanilie, mușcată, trandafir şi iasomie. Astfel de podele dau viață spaţiului și creează atmosferă de confort în orice cameră sau birou .

Parchet laminat Kronopol nu conţine agenţi cancerogeni şi alergici, au proprietăţi să se evapore sub acţiunea razelor solare şi nu dăunează sănătăţii umane.