Parchet Krono Original

Cumpără parchet Krono Original, unul dintre primii 10 producători de parchet laminat din lume. Raport calitate preț excepțional! Calitate germană!

La noi găsești o mare varietate de modele din colecțiile Castello, Vario, Galant, Variosept, Supernatural, Sublime, Ready, Vintage, Neutral, Floordreams!

Parchet Krono Original în topul preferințelor în lume întreagă!

Se spune între profesioniști că parchetul laminat Krono Original ar fi cel mai popular parchet laminat din lume.

Modelele Krono Original le găsești, cu siguranță în Europa, Asia, Australia, America și Rusia.

Există păreri avizate care așează parchetul Krono Original chiar în primele 3 preferințe în lume! Acest fapt îți oferă o mai mare certitudine că este un produs calitativ.

Zeci de modele ale mărcii Krono sunt foarte apreciate pentru culori originale – de la arțar rustic deschis până la nuanțe retro și decoruri de piatră. Rezistența podelelor foarte bună în timp oferă etichetă de top!

Fiecare model este fabricat cu cea mai mare atenție și tehnologie actuală. În fiecare placă de parchet se regăsește calitate germană!

Cum sunt podelele laminate Krono Original?

Robuste: impact, șoc și rezistență la presiune. Este rezistent la zgârieturi și abraziuni datorită finisajului extrem de dur.

Durabilitatea e un mare beneficiu: încărcăturile concentrate singulare din mobilier dvs. sau din alte obiecte grele nu vor distruge/deteriora podelele laminate Krono Original. În mod normal, nu vor rămâne urme de presiune.

Încălzire în pardoseală: este o podea perfectă pentru sistemele de încălzire prin pardoseală cu apă caldă.

Rezistente la căldură: Pardoselile laminate Krono Original sunt rezistente la flacără.

Lumină soarelui: Pardoselile laminate Krono Original nu se decolorează la expunerea directă la lumina soarelui. Pardoseala noastră este rezistentă la lumina UV.

Sistem integrat Aqua Stop: baza hidroizolată HDF (fibre de înaltă densitate) oferă cea mai mare protecție de bază.

Sound Absorb System împotriva rezonanței pașilor.

Multi-brevet: veți avea garanția oferită de protecția multi-brevet pentru toate produsele noastre și utilizarea nelimitată a produsului în sistemele de click-uri fără adeziv.

Anti-alergic: permanent antistatic – praful și părul nu vor avea loc să se ascundă.

Natural: laminatele Krono Original sunt fabricate din lemn de 90%, provenit din practici forestiere durabile.

Afișez toate cele 51 de rezultate