Parchet Karelia

Parchet Karelia la noi pe site! Karelia este una din mărcile de top în producerea parchetului de lemn dublustratificat și triplustratificat! Prețuri competitive! Livrăm în toată țara!

De ce să optăm pentru parchet Karelia?

Karelia, producător finlandez de parchet, are toată gama de esențe de la cele comune (stejar, fag, frasin, cireș, mesteacăn) până la cele nobile și exotice (nuc, merbau, iroko, venge).

Podelele din lemn de esență tare sunt realizate din lemn natural.

Parchetul poate fi finisat de mai multe ori pe durata lui de viață. Produsul este livrat finisat din fabrică. Acesta va avea lac de trafic sau ulei, tratate UV.

Parchet stratificat Karelia

Parchet triplustratificat este fabricat dintr-o diversitate de specii de lemn. Este realizat într-o multitudine de finisaje pentru a acoperi cât mai multe gusturi și bugete.

Spre deosebire de parchetul clasic din lemn, cel stratificat este finisat și nu necesită decât montaj.

Totuși, cele mai importante calități sunt stabilitatea și durabilitatea.

Acestea sunt date de stratul superior din lemn de esență tare si de tehnologia folosită pentru straturile suport.

Parchetul din lemn triplustratificat este o alegere bună și recomandată pentru sistemele de încălzire în pardoseală.

Chiar și cel mai ieftin parchet triplustratificat este de fapt o selecție a modelelor de calitate.

Care este povestea despre marca Karelia?

Karelia este pe piață din 1955. Karelia este unul dintre cele mai cunoscute branduri de parchet din lume.

Firma din Finlanda are fabrici de producție în mai multe țări: Rusia, Finlanda, Suedia și România. Fabrica din România se află foarte aproape de Baia Mare, în Maramureș. Aceasta este una dintre cele mai moderne din Europa din domeniul parchetului.

În portofoliul Karelia se regăsesc hoteluri de lux din Moscova, Opera din Helsinki, Biblioteca Națională a României și alte proiecte mărețe.

De-a lungul timpului au îmbunătățit produsele și serviciile, astfel încât să ofere clienților pretențioși un produs durabil, longeviv, dar și cu un aspect individual.

Modelele de parchet Karelia au o gamă largă de culori, de la cele deschise și până la un gri contemporan, maro sau negru curajos.

Afișez toate cele 46 de rezultate