Parchet Alb

Cauți parchet alb lucios sau mat? La noi găsești parchet laminat alb, alb gri sau alb murdar. Oferim cea mai bună calitate la cel mai bun preț. Livrare rapidă oriunde în România.

O nouă cerință a pieței în sfera podelelor este finisajul foarte deschis spre alb. Ca răspuns la aceste cerințe au apărut colecții interesante bazate pe culoarea alb.

De ce este la mare căutare parchet alb? Este la modă?

Parchetul alb contribuie din plin la reușita unei amenajări unde simplitatea este la ea acasă. Albul saturat te va ajuta să dai casei tale un minimalism omniprezent, simplu si curat. Albul exprimă igienă, curățenie absolută!

Parchetul alb este ales de cei care vor să personalizeze vizual locul prin folosirea decorațiunilor de interior în cât mai multe nuanțe vesele pastel.

Alb vintage sau stejar alb sunt nuanțe la modă care atrag până și privirea specialiștilor internaționali renumiți în domeniu.

Ce avantaje are parchet alb?

Alb mat sau lucios se întreține extrem de ușor în comparație cu parchetul închis la culoare. Urmele de praf sunt mai puțin vizibile pe parchetul alb, alb gri, alb stejar sau alb murdar.

Acest parchet deschis la culoare este o adevărată lumină pentru casă. Motivul: mărește orice încăpere. Creează sentimentul de spațios.

Parchetul alb, alb gri, alb stejar sau alb murdar se asortează repede și ușor cu mobilă, uși, ferestre și adoptă ușor decorațiuni pe podea.

Cum se întreține parchet alb?

Se curăță ușor și rapid. Ștergeți fără apă sau măturați fin parchetul pentru a îndepărta mizeria și praful. Spălați pe jos cu apă puțin caldă în care ați pus unul sau două capace de soluție de curățat parchetul.

Sunt recomandate produsele speciale de curățare. Acestea au rolul de a proteja suprafața și de a o păstra în stare bună pentru o perioadă cât mai lungă.

Afișez toate cele 23 de rezultate