Scaune

Un scaun joacă un rol important în decorarea casei. Are o latură funcțională, oferă un design frumos și elegant, completează decorul casei într-o armonie perfectă.

Există mai multe modele de scaune din care poți alege: design, vintage, rustice, contemporane sau moderne. Fie că sunt asortate unei mese de bucătărie sau de sufragerie, scaunele alese în mod potrivit ne oferă momente frumoase petrecute în jurul mesei. Vor miza în special pe confort și design pentru a fi integrate în decorul tău cu clasă și eleganță.

Cele mai utile intr-o casa, scaunele

Bucătăria este o încăpere esențială din locuință, o încăpere pe care o folosim zilnic pentru a mânca. Scaunele de bucătărie au drept urmare un rol crucial în această încăpere. Alege scaunele de bucătărie în funcție de stilul mesei: design, contemporană, modernă, vintage, tradițională…este concepută din metal, este stratificată sau din lemn?

Răspunsul la aceste întrebări te va ajuta să alegi scaunele potrivite de bucătărie.

Pentru o masă din lemn alege scaune din lemn de stejar, fag sau din același lemn ca și masa.

Nici scaunele din sufragerie nu trebuiesc neglijate. Pentru o încăpere plină de farmec poți opta pentru scaune din piele. Oferă-i sufrageriei tale motivul perfect de a-i aduna pe toți în jurul mesei la cină. Trebuie doar să te asiguri că stau pe un scaun confortabil care arată excelent.

Confecționate din materiale de cea mai bună calitate, moderne, rezistente în timp, modele tapițate sau modele mai simple, din lemn, scaunele ne oferă ocazia de a crea un decor simplu și elegant.

Descoperă o gamă variată de scaune: tapițate, din piele, lemn masiv sau răchită, cu design modern sau clasic, design scandinav. Te vei simți bine la masă cu ajutorul scaunelor rotunde sau tapițate, cu ajutorul unor scaune ergonomice, pentru cele mai frumoase interioare.

Dacă sunt alese cu grijă, scaunele îți aduc mai mult confort, îți fac sufrageria mai frumoasă și mai plăcută.

Afișez 1 - 80 din 150 de rezultate