Mese & masute de cafea

Living, bucătărie, sufragerie… Mese & masute de cafea

Mese & masute de cafea au un loc special în încăperile în care ne petrecem timpul și în care ne simțim în largul nostru. Măsuțele de cafea moderne, cu un design contemporan și clasice sunt ideale pentru camera de zi.

Alege o masă sau o măsuță de cafea din lemn, metal sau sticlă sau un set de măsuțe joase pentru sufragerie și așează-ți pe ele liniștit cafeaua, telecomanda, cafeaua sau ziarul. Mese & masute de cafea au forme diferite: ovale, rotunde, dreptunghiulare, pătrate sau semirotunde.

Optează pentru o masă elegantă sau minimalistă. Nu contează stilul ales, spațiul tău va avea doar de câștigat. Și ceașca ta de cafea va arăta minunat pe o măsuță modernă, cochetă.

Măsuțele joase nu sunt doar pentru cafea

Destul de ușoare pentru a fi deplasate, sunt perfecte și pentru un hol. Mesele și măsuțele de cafea sunt cele care fac diferența la cele mai mici costuri.

Iată o modalitate simplă și abdorabilă de a-ți actualiza locuința, de a o moderniza: măsuța de cafea. Puține sunt pisele de mobilier care influențează atât de tare stilul unui living cum este măsuța de cafea.

Deoarece, cel mai adesea, este așezată în mijlocul livingului, atrag atenția. Înălțimea mesei este cea care influențează aspectul mesei și funcționalitatea sa totodată. Așezată în fața unei canapele, o masă suficient de înaltă îți va permite să îți odihnești puțin picioarele.

Sticlă, lemn, metal… materiale diferite pentru stiluri diferite pe site-ul nostru Rimag.ro. Fiecare material posedă propriile sale caracteristici și stiluri. Spre exemplu, o masă joasă rotundă, din stilclă oferă impresia unei încăperi moderne și curate. O masă joasă din lemn va conferi livingului un aspect tradițional, în funcție de modelul ales.

Poți alege masa într-o culoare vie sau într-un stil atrăgător, nu trebuie asortată în mod obligatoriu cu restul mobilierului. Și, după ce ai ales masa, poți personaliza și mai mult spațiul cu ajutorul unui covor asortat.

Afișez 1 - 80 din 121 de rezultate