Fotolii

Fotolii

Unul din cele mai frumoase momente ale zilei este acela în care ne tolănim pe fotoliu pentru un moment cosy și de relaxare. Fotoliul are un loc de cinste în locuința noastră. Un element de decor cu drepturi depline, fotoliul nu este rezervat doar sufrageriei: poate fi așezat în dormitor sau în birou sau chiar într-un hol unde cu siguranță va deveni piesa centrală.

Fotolii în tendințe care aliază stilul și confortul

Fotoliul este un must-have din locuința noastră și există în ziua de azi numeroase modele în tendințe și confortabile care așteaptă doar să le cumperi. Companionul ideal pentru o oră de relaxare la televizor sau pentru un moment de relaxare în familie, fotoliul este o piesă de mobilier util și plăcut totodată. Va conferi caracter încăperii în care este instalat. Fie că este vorba despre un spațiu restrâns sau pentru a completa amenajarea interioară. Fotoliu jos, fotoliu lounge, fotoliul este un element indispensabil și este ideal pentru a asocia confortul, stilul și eleganța.

Alege un fotoliu de pe Rimag.ro pentru a-ți sublima interiorul. Profită de un moment de relaxare alegând un fotoliu special conceput pentru a te destinde.

Adesea în armonie cu stilul care domnește în încăpere, fotoliul poate fi și complet diferit față de decorul interior. Astfel, vei fi sigur că fotoliul este în centrul atenției și că vei crea cu ajutorul său un interior unic. Simți nevoia unui interior călduros? Mizează pe un fotoliu din catifea care va aduce o notă de eleganță interiorului tău. Din piele, un fotoliu club, cu farmecul său British se va instala în biroul tău pentru o atmosferă retro și elegantă. Și, pentru o pauză de relaxare, ce poate fi mai potrivit? Decât să instalezi fotoliul în dormitor un fotoliu dintr-un material moale, cu forme rotunjite, decorat cu perne colorate. Acum, nu îți mai rămâne decât să te relaxezi…

Afișez 1 - 80 din 543 de rezultate