Comode TV

Comode TV sunt nelipsite din living-uri și se adaptează de minune spațiilor dedicate. O comodă TV nu este doar utilă! Este în egală măsură o piesă de mobilier decorativă care poate pune în valoare încăperea în care este așezată.

Poți opta pentru o comodă TV modernă sau pentru una din lemn pentru o latură autentică și naturală.

Așezat confortabil pe canapea, creează un spațiu convivial, perfect pentru a devora serialele și filmele tale preferate. Comoda TV este extrem de practică și este perfectă pentru a adăposti materialele HI-Fi, cărțile sau DVD-urile.

Există pe site-ul nostru Rimag.ro. numeroase modele de comode TV, de la comode moderne la comode vintage, contemporane, cu siguranță vei găsi una pe placul tău.

Comodele TV au multiple atuuri

O comodă TV posedă avantaje multiple. Ne permite așezarea tuturor aparatelor multimedia (televizor, decodor, router wireless, consolă de joc). Ne da voie să ascundem cablurile electrice. Putem să completăm decorul livingului, oricare ar fi stilul acestuia.

Pentru a o alege pe cea potrivită, cel mai bine este să determinăm întrebuințarea acesteia. Va adăposti doar un ecran plat sau mai multe aparate? De ce spațiu dispui în living? Care este încăperea în care vei așeza comoda? Răspunzând la toate aceste întrebări vei reuși să determini faptul dacă ai nevoie de o comodă mai joasă sau de una echipată cu etajere, cu sertare sau de una pe colț.

Înainte de a achiziționa o comodă tv va trebui să te gândești cât de confortabil vei sta atunci când te vei uita la televizor de pe canapea. Astfel, piesa de mobilier va trebui să aibă o înălțime potrivită, astfel încât ecranul televizorului să fie la nivel cu ochii.

Confortul tău este cel mai important. De aceea, este recomandat ca o comodă tv să aibă în jur de 100-110cm, însă acest lucru va depinde și de înălțimea canapelei sau fotoliului pe care stai.

Afișez 1 - 80 din 183 de rezultate