Coltare

Coltare – Fiecare colț al casei tale trebuie să fie unul excepțional. De aceea, un colțar ales cu grijă, un colțar special, va deveni unul din elementele principale ale unei încăperi. Sigur ca va deveni si colțișorul tău preferat de relaxare.

Cel mai adesea în formă de L și extensibil, un colțar se va adapta cu ușurință configurației unui interior. Acesta posedă avantajul de a facilita contactul vizual al persoanelor care stau așezate pe el. Ceea ce îl face deosebit de confortabil.

Coltarele – utile in living-uri de orice marime

În momentul în care alegi un colțar trebuie să ții cont de faptul că este o piesă de mobilier destul de voluminoasă. Există modele cu trei locuri, perfecte pentru spații mai mici pe care le putem așeza într-un living mai mic. Pentru încăperi mai mari există colțare care pot găzdui până la 8 persoane.

Materialele din care sunt realizate aceste coltare sunt și ele variate pot fi din catifea, din piele sau din piele ecologică. Atunci când optăm pentru un colțar din piele avem garanția că obținem o încăpere elegantă, rezistentă și extrem de ușor de întreținut.

Un colțar este acel element care dă tonul în ceea ce privește amenajarea interioară deoarece domină încăperea în care este așezat atât din punct de vedere al dimensiunii cât și al esteticii.

Există pe piață o gamă variată de colțare extensibile, în culori diferite, cu tapițerii diferite. Dacă spațiul este mai limitat poți alege un colțar fix.

Astfel, pentru a beneficia de un spațiu ideal pentru relaxare poți alege un colțar extensibil care ocupă mai mult spațiu spre deosebire de un colțar fix spre exemplu.

Designul, culoarea și funcționalitățile oferite sunt cele care determină gradul de confort și stilul unui produs. Dacă alegerea unui colțar pentru sufragerie este mai dificilă, aceste caracteristici pot avea un caracter decizional.

Aspectul exterior este deosebit de important deoarece se reflectă în întreaga încăpere. Astfel, în categoria colțare poți găsi cel mai potrivit produs stilului tău de viață.

Afișez 1 - 80 din 364 de rezultate