Mobila

Mobila de dormitor are ca scop un ambient cald si primitor!

Odihna noastra este extrem de importanta in viata noastra, asadar camera pentru somn, dormitorul trebuie sa ofere confortul necesar. In mod cert, mobilier dormitor trebuie sa fie adaptat cat se poate de bine pentru cel care il va utiliza.

Rolul principal al dormitorului este de a fi ambientul cel mai confortabil pentru tine, in care sa revii cu mare drag si din care sa iesi zi de zi in cea mai buna forma a ta. Inainte de a stabili modalitatea dupa care vrei sa alegi toate elementele care vor crea decorul, fii foarte sigur ca iei in calcul toti parametrii de care va depinde confortul dat de aceasta camera.

Pentru dormitoare matrimoniale, patul trebuie sa fie mare si sa corespunda cerintelor. Trebuie sa fie pe placul celor doi parteneri. Dormitoarele single trebuie sa arate exact personalitatea persoanei care se va odihni acolo.

Mobila de dormitor

Va avea diverse piese de mobilier diferite ca si utilitate, dar si constructie:

  • pat – single, dublu sau matrimonial / cu lada, cu noptiere, cu saltea, cu sertar ori cu topper / pliabil sau tapitat;
  • sifonier / dulap – cu o usa ori mai multe usi / cu balamale sau usi glisante;
  • noptiere – aceste pot avea rafturi sau cu sertare;
  • comode – pot fi cu usi sau cu sertare.

Astfel, o mobila de dormitor poate contura sau continua un stil modern, clasic, rustic, vintage, eclectic, scandinav sau alt stil, tinand cont de preferintele individuale in ceea ce priveste designul interior. Stilul clasic, ca si cel rustic si vintage este atemporal, nu se demodeaza niciodata si are elemente decorative. Iar stilul modern, dar si cel scandinav este caracterizat de eleganta, simplitate si culori atractive.

Pentru o amenajare placuta ochiului este recomandat sa achizitionezi mobila de dormitor din aceeasi gama. Chiar daca sunt cumparate separat, piesele din aceeasi colectie sunt gandite si create in acelasi stil si design. Acestea se completeaza perfect la nivel estetic si functional.

Afișez 1 - 80 din 6420 de rezultate