Covoare

Amenajeaza-ti locuinta cu Rimag. Avem o gama larga de covoare si preturi speciale. Arunca un ochi pe site-ul nostru si poti profita chiar azi de reducerile de pe site! Garantat Preturi Bune. Te inspiram cu o galerie superba de fotografii cu amenajari in diverse stiluri, cu covoare moderne si orientale. Lasa-te purtat de inspiraţie si atractie şi alege covorul ideal pentru caminul tau!

Covorul are un rol important in decorul unei case – un covor tine de cald, este placut la atingere si cumva atenueaza sunetul, acestea protejeaza totodata si podeaua. Doar covorul potrivit poate face legatura intre elemente din camera intr-un mod placut, creand coerenta si armonie in decor si o senzatie de relaxare. O camera fara covor este ca un geam fara perdea!

Casa ta va fi mai frumoasa cu covoarele de la Rimag!

Rimag vine in ajutorul clientilor oferind preturi accesibile la o gama diversificata de covoare pentru o casa confortabila, indifirent ca esti adeptul stilului retro sau ca vrei sa fii mereu in pas cu moda. Intentionati sa creati o alta atmosfera de interior? Atunci va invitam sa accesati site-ul nostru si alegeti din varietatea de produse exact ceea ce va place si aveti nevoie.

La Rimag exista covoare pentru dintre noi!

Copiii se joaca tot timpul, se tarasc, ba chiar se impiedica. De aceea este de preferat ca toate acestea sa se intample pe un covor moale decat pe o podea tare. Pentru ca micutii sa fie mai in regula, puteti alege covoare pufoase, care au culori stralucitoare, usor de spalat. Rimag va ofera un sortiment diversificat de produse precum: covoare moderne, orientale, bucatarie, covoare holuri sau living si chiar covoare shaggy. Exista cate un covor pentru fiecare gust!

Cum alegi covorul corect in functie de camera?

In momentul in care sunteti in cautarea covorului perfect, trebuie sa luati in calcul cateva aspecte esentiale. Acestea sunt: incaperea in care covorul va fi pus, stilul de design interior deja stabilit, dimensiunile covorului si ale incaperii, si, evident, forma camerei. Acestea pot fi: covoare dreptunghiulare, forma speciala, covoare patrate, rotunde, semirotunde.

Nu uitati de materialul din care este facut acest articol textil – acesta va contribui simtitor la sporirea confortului, deci nu ignorati aceasta caracteristica.

 

Afișez 1 - 80 din 3455 de rezultate