Corpuri de iluminat

CORPURI ILUMINAT

Confera valoare locuintei tale si alege corpuri de iluminat de interior ori corpuri de iluminat de exterior care sunt adecvate stilului de decor ales.

Pentru un plus de confort si, evident, eficienta energetica, puteti opta pentru corpuri de iluminat cu LED integrat, vor fi de mare folos. Cele mentionate anterior au o durata de viata indelungata. Astfel va veti bucura de o lumina noua imediat dupa ce a fost montat produsului.

In cazul in exista preferinte legate intensitatea luminii ori temperatura de culoare, puteti alege un corp de iluminat fara surse integrate. Exact ca in cazul mobilierului, aveti oportunitatea de a alege personalizat pentru fiecare incapere a caminului dvs. Cum ar fi: bucatarie, baie, living, dormitor, hol, birou sau terasa o lumina corecta pentru activitatea pe care o desfasurati in fiece camera.

Iata care sunt cele mai importante criterii de selectie:

  • Numarul de surse care pot fi adaugate;

  • Dulia;

  • Designul;

  • Culorile;

  • Dimensiunile.

Un lucru mic are puterea de a schimba atmosfera din caminul tau. Tu te-ai gandit la acest aspect? Schimba lustra, plafoniera, spotlight-ul, aplica, cubul luminos, aplica de perete. Innoieste-te cu lampi de masa frumoase, lampi de podea, candelabre, iluminat de studiu, lampi de birou si iluminat de accent. Sau chiar becurile – avem set de becuri de diferite lumini si culori.

Maiestrie de calitate solida traditionala, iluminat cu cristale, cupru ciocanit manual, cu nuante de mica, piatra de tranzitie si metal, adauga frumusete si functionalitate fiecarei camere, case sau birouri.

Pentru o functionare optima a produsului achizitionat, va rugam, luati in considerare gradul de protectie impotriva elementelor solide si lichide. Gradul de protectie trebuie sa fie cat mai ridicat in cazul in care va intra in contact cu factorii de mediu.

Afișez 1 - 80 din 6168 de rezultate