Bucatarie

Echipamentul de bază absolut necesar din bucatarie depinde de preferințele tale culinare și de obiceiurile tale alimentare. Însă un lucru este sigur: fie ai obiceiul să gătești zilnic, fie comanzi destul de des mâncare acasă, vesela și tacâmurile fac parte din obiectele indispensabile dintr-o bucătărie.

Accesorii pentru servire, caserole și recipiente, cratițe și oale, cărucioare și organizatoare. Chiar dacă ai obiceiul să mănânci în oraș, aceste ustensile de bucătărie nu trebuie să lipsească dintr-o bucătărie modernă.

Fie că locuiești singur/singură sau cu partenerul de viață, vei avea nevoie zi de zi de următoarele ustensile în bucătărie:

  • Oale și cratițe mari care să îți permită să gătești porții mai mari sau mai mici;
  • Caserole de diferite dimensiuni;
  • Un uscător de vase așezat în apropiere de chiuvetă
  • Boluri și farfurii.

Gătitul devine mult mai distractiv atunci când avem la dispoziție accesoriile de bucătărie potrivite, ustensile de bucătărie de calitate.

Cu o bucatarie completa, gatitul devine distractie!

Ustensilele sunt simpatice și ergonomice, menite să ne simplifice gătitul zilnic sau să transforme cea mai simplă gustare într-una devărat eveniment.

Uneltele de bucătărie sunt cele care transformă prepararea mâncării într-un veritabil eveniment culinar. Completează-ți bucătăria cu accesorii de servire, caserole și recipiente de diferite mărimi chiar acum de pe site-ul nostru Rimag.ro.

Spatule, polonice, strecurătoare din inox, tocătoar, diferite obiecte pentru feliat și tocat… toate aceste accesorii de bucătărie vor transforma o masă banală într-o adevărată expoziție culinară.

Seturi de veselă simple sau colorate, elegante, rezistente în timp… Toate acestea nu trebuie să lipsească dintr-o bucătărie complet echipată.

Pe lângă toata aceste ustensile esențiale vei mai găsi alte articole extrem de utile precum set pentru ceai, set tigăi, set cuțite, set tigăi, desfăcătoare de sticle.

În rândul ustentilelor un rol important îl are strecurătoarea. În dimensiuni și culori variate, aceasta se folosește pentru a scurge pastele sau orezul. Sau chiar conținutul unei conserve, legumele și fructele spălate sau ingredientele pentru salate.

Afișez 1 - 80 din 2816 rezultate